Συνεργασία ΚΑΕ ΠΑΟΚ με SUPER MARKET, «ARISTA»

Written by  Νοε 28, 2013

Έναν νέο συνοδοιπόρο στο πλαίσιο του χορηγικού της προγράμματος βρήκε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την εταιρία ΒΗΤΑ ΠΙ Α.Ε.Β.Ε. και την αλυσίδα SUPER MARKET, «ARISTA».

 

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει τη συνεργασία με την εταιρία ΒΗΤΑ ΠΙ Α.Ε.Β.Ε. και την μεγαλύτερη αλυσίδα SUPER MARKET, τα «ARISTA», η οποία διαθέτει περισσότερα από 350 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και συμμετέχει για 2η συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο (2013 – 2014) στο Χορηγικό Πρόγραμμα της ομάδας μας ως «Επίσημος Προμηθευτής»

 Ο Γενικός Διευθυντής των SUPER MARKET ARISTA, κ. Μιχαηλίδης Ιωάννης, με την ευκαιρία της συνεργασίας με την Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., δήλωσε: «Η εταιρία ΒΗΤΑ ΠΙ Α.Ε.Β.Ε. και η αλυσίδα super market ARISTA έχουν μια πολύχρονη και επιτυχημένη πορεία στο χώρο τόσο του χονδρεμπορίου, όσο και του λιανεμπορίου. Σήμερα η ARISTA διαθέτει περισσότερα από 350 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, και εξυπηρετεί καθημερινά τις ανάγκες χιλιάδων καταναλωτών, προσφέροντας τόσο επώνυμα προϊόντα, όσο και προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό με χαμηλές τιμές. Αποδεικνύοντας έμπρακτα την στήριξή τους στον αθλητισμό, η ΒΗΤΑΠΙ και τα SUPER MARKET ARISTA ανανέωσαν για ακόμα μία χρονιά την συνεργασία τους με την Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., συμμετέχοντας ως Επίσημοι Προμηθευτές και Υποστηρικτές της ομάδας. Ευχόμαστε στην ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. καλή επιτυχία στη νέα αγωνιστική περίοδο, με πολλές νίκες και σημαντικές διακρίσεις».

 Ο Υπεύθυνος Marketing & Εμπορικής Ανάπτυξης της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., κ. Στύλας Κωνσταντίνος, δήλωσε σχετικά: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που συνεργαζόμαστε για δεύτερη (2η) συνεχόμενη χρονιά με την ΒΗΤΑ ΠΙ και τα SUPER MARKET ARISTA, και είμαστε σίγουροι ότι αυτή η συνεργασία θα συνεχίσει να είναι ανταποδοτική και με πολλά οφέλη για την ΒΗΤΑ ΠΙ μέσα από διάφορες προωθητικές ενέργειες και σημαντικές προσφορές για τα εκατομμύρια των οπαδών μας».

Πηγή: paokbc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.