Ο Άρης στην εορταγορά της Εταιρίας Σπαστικών Β.Ε.

Written by  Δεκ 10, 2013

Στην εορταγορά της Εταιρίας Σπαστικών Βορείου Ελλάδος βρέθηκαν την Δευτέρα ο αρχηγός του Άρη, Αντώνης Ασημακόπουλος και ο Μιχάλης Πελεκάνος προκειμένου να στηρίξουν το έργο της και να συμμετάσχουν στον Τηλεμαραθώνιο Αγάπης.

 

Οι δύο παίκτες είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο χώρο, να μιλήσουν με τα παιδιά, αλλά και να στείλουν το μήνυμα της αλληλεγγύης και της βοήθειας προς όλους όσοι έχουν ανάγκη τη στήριξή μας.

Ο αρχηγός της ομάδας, Αντώνης Ασημακόπουλος, έστειλε το μήνυμά του για τις γιορτινές μέρες που έρχονται. «Είναι χαρά μας να βρισκόμαστε και εγώ και ο Μιχάλης Πελεκάνος εδώ. Αυτές τις μέρες όταν δίνεις αγάπη, παίρνεις κιόλας. Προσπάθειες όπως αυτή είναι αξιόλογες και δείχνουν τον ανθρώπινο χαρακτήρα μέσα σε δύσκολες στιγμές που περνά ο κόσμος. Η αγάπη δεν εξαντλείται και πρέπει με κάθε ευκαιρία να την δίνουμε. Ο αθλητισμός είναι πρωτοστάτης σε τέτοιες ανθρωπιστικές εκδηλώσεις. Είναι δύο έννοιες ταυτόσημες που συνδέονται μεταξύ τους και πρέπει να πηγαίνουν παράλληλα. Οπότε είναι μεγάλη χαρά μας που είμαστε εδώ σήμερα. Η στήριξη σε τέτοιες προσπάθειες χρειάζεται από όλους μας για να συνεχίσουν να υπάρχουν τέτοιες δραστηριότητες για να βοηθήσουμε τα παιδιά αυτά γιατί ουσιαστικά μέσα από τα μάτια τα δικά τους καθρεφτίζεται η δική μας ψυχή και η δική μας ανθρωπιά».

Ερωτηθείς για το πώς θα πάει στη συνέχεια ο Άρης που γιορτάζει τα εκατό χρόνια ιστορίας του, ο Αντώνης Ασημακόπουλος σχολίασε: «Έχουμε τα 100 χρόνια είναι πολύ σημαντική γιορτή για μας. Είμαστε ευλογημένοι που βρισκόμαστε σε μία τέτοια επέτειο και είμαστε ενεργά μέλη της ομάδας. Ανυπομονούμε για αυτό και να δώσουμε χαρά στο δικό μας κόσμο μέσα από τη συνέχεια του πρωταθλήματος και τις υποχρεώσεις μας στο Κύπελλο Ελλάδος».

Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Πελεκάνος δήλωσε: «Είναι τιμή και μεγάλη μου χαρά που ήρθα. Το μήνυμα είναι ότι σε αυτές τις ημέρες είναι ωραίο να στηρίζουμε κάποιους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη. Καλές γιορτές σε όλους και να είναι όλοι καλά».

Πηγή: arisbc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.