Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Γουίλ Τσέρι

Written by  Απρ 13, 2019

Λίγες ώρες μετά την αποδέσμευση του Μπριάντε Γουέμπερ, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του 28χρονου Αμερικανού γκαρντ, Γουίλ Τσέρι, ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Σε μια σεζόν που τίποτα δεν πηγαίνει καλά για τους «ερυθρόλευκους», ήρθαν να προστεθούν τα προβλήματα των αποχωρήσεων του Γουέμπερ, το συμβόλαιο του οποίου λύθηκε κοινή συναινέσει, αλλά και του Τουπάν, ο οποίος εξέφρασε επιθυμία να αποχωρήσει και δεν εμφανίστηκε στο ΣΕΦ για το ματς με τον ΠΑΟΚ, με την ανάγκη για προσθήκη ενός ακόμα γκαρντ, καθώς έμεινε μόνο ο Βαγγέλης Μάντζαρης (σ.σ. ο Γουίλιαμς-Γκος απουσιάζει στις ΗΠΑ για την κηδεία της γιαγιάς του), ήταν κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη.

Η ΚΑΕ κινήθηκε άμεσα και επέλεξε τον Γουίλ Τσέρι για να συμπληρώσει το ρόστερ μέχρι το τέλος της σεζόν, καθώς παρά την απόφαση να αποχωρήσει στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, η διοίκηση θέλει να σώσει όσο μπορεί την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα στο παρκέ, η οποία το τελευταίο διάστημα είναι απογοητευτική.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

H KAE Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ, Γουίλ Τσέρι, έως το τέλος της σεζόν.

Το who is who

O Will Cherry έχει γεννηθεί στις 8/2/1991 και φοίτησε στο κολέγιο Μontana από το 2009 έως και το 2013. Ο ύψους 1.85 γκαρντ, έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Ευρώπη, καθώς έχει περάσει από ομάδες όπως η Ζαλγκίρις Κάουνας και η  Άλμπα Βερολίνου.

Tο ξεκίνημα της φετινής σεζόν τον βρήκε στο ρόστερ των πρωταθλητών του ΝΒΑ, Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Λίγες μέρες αργότερα, εντάχθηκε στη θυγατρική τους ομάδας, τους Santa Cruz Warriors.

Ατομικές διακρίσεις: Πρωταθλητής Λιθουανίας το 2015 με τη Ζαλγκίρις Κάουνας. Πρωταθλητής Κροατίας το 2018 με τη Τσεντεβίτα. Κυπελλούχος Γερμανίας το 2016 με την  Άλμπα Βερολίνου. Κυπελλούχος Κροατίας το 2018 με την Τσεντεβίτα και MVP του αγώνα.

Πηγή και φωτό: olympiacosbc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.