Παίζει το μέλλον του ο ΠΑΟΚ

Written by  Δεκ 18, 2013

Το ευρωπαϊκό του μέλλον παίζει απόψε στην Πυλαία ο ΠΑΟΚ, που απέναντι στην Νιζνί θέλει μόνο τη νίκη, ώστε να ελπίζει σε πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup.

 

Ο Δικέφαλος του Βορρά, ωστόσο, δεν κρατά την τύχη του στα χέρια του, αφού οι απογοητευτικές εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος και οι βαριές ήττες τον έχουν φέρει σε μειονεκτική θέση απέναντι στην ισοβαθμία με την Άνκαρα. Έτσι, για να προκριθεί ο ΠΑΟΚ, θέλει όχι μόνο τη νίκη απέναντι στην πρωτοπόρο Νιζνί, αλλά και ήττα της τουρκικής ομάδας από την τελευταία στη βαθμολογία του ομίλου, Άλμπα Φέχερβαρ.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος γνωρίζει ότι το έργο της ομάδας του θα είναι πολύ δύσκολο, ωστόσο, όλοι θα επιδιώξουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στη διάθεσή του, ωστόσο, δεν θα έχει τον Μαρκ Πέιν, ο οποίος νοιώθει ενοχλήσεις στο ισχίο. Αντίθετα, κανονικά αναμένεται να αγωνιστούν οι Μαργαρίτης και Κόνιαρης, οι οποίοι δεν έλαβαν μέρος στην τελευταία προπόνηση λόγω μικροπροβλημάτων τραυματισμού.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος, αναφερόμενος στην αποψινή αντίπαλο του ΠΑΟΚ, εξέφρασε το θαυμασμό του για την ποιότητά της, ωστόσο, τόνισε πως οι παίκτες του θα κάνουν ο,τι μπορούν, ώστε να πάρουν τη νίκη που υπό προϋποθέσεις μπορεί να τους δώσει και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup.

 «Η Νιζνί είναι μία πολύ καλή ομάδα, η καλύτερη ομάδα του ομίλου μας, που είναι και στην πρώτη θέση και είναι η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Το ότι ηττήθηκε την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της από τηνΆνκαραδεν αλλάζει σε τίποτα από την άποψη που έχουμε για το πόσο ισχυρή ομάδα είναι. Εμείς από την πλευρά μας θα μπούμε σε αυτό το παιχνίδι με αρκετά προβλήματα τραυματισμών και προερχόμενοι από συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα, αλλά θα πρέπει και πάλι να προσπαθήσουμε για το καλύτερο κι αυτό θέλουμε να κάνουμε».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.