Print this page

Αποχαιρέτησε και τον Γκίκα ο Προμηθέας

Written by  Ιουν 28, 2019

Αποχωρήσεων συνέχεια για τον Προμηθέα Πάτρας, που, μετά τον Χρήστο Σαλούστρο,  αποχαιρέτησε και τον Νίκο Γκίκα, ο οποίος, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας

Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας, ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Νίκο Γκίκα.

Ο Νίκος συνδέθηκε αναπόσπαστα με την σύγχρονη πορεία του Προμηθέα, αφού είναι ο ένας από τους 2 παίκτες που αγωνίστηκαν στην ομάδα από την πρώτη ημέρα παρουσίας της στην Basket League, ως και σήμερα. Ήταν, μάλιστα, ο αρχηγός της ομάδας στα 2 σπουδαιότερα χρόνια της Ιστορίας της, πρωταγωνιστώντας στην πορεία προς την τετράδα και την ευρωπαϊκή έξοδο τη σεζόν 2017-18 και το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι και την πρόκριση και συμμετοχή στον Τελικό της Basket League, τη σεζόν 2018-19. Οι φίλαθλοι της Πάτρας αγάπησαν την ηγετική του φυσιογνωμία και πανηγύρισαν πολλές φορές τα καθοριστικά του καλάθια και τις μαγικές πάσες του, που τον οδήγησαν 2 φορές στην καλύτερη πεντάδα των πασέρ του Πρωταθλήματος, ενώ έγινε ο πρώτος αθλητής του Προμηθέα Πάτρας που αγωνίστηκε με την φανέλα της Εθνικής Ελλάδας, εκπροσωπώντας τον Προμηθέα και την Πάτρα.

Τον ευχαριστούμε για όσα προσέφερε στην ομάδα, θα τον θεωρούμε πάντοτε μέλος της Oικογένειάς μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Πηγή και φωτό: promitheasbc.gr