Print this page

Επίσημα τέλος από τον Ολυμπιακό ο Μάντζαρης – Ανακοινώθηκε από την Ούνικς

Written by  Ιουλ 20, 2019

Παρελθόν και επίσημα από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος, μετά από 8 χρόνια παρουσίας με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων» έλυσε το συμβόλαιό του και θα αγωνίζεται πλέον στην Ούνικς Καζάν, με την ρωσική ομάδα να προχωρά στην ανακοίνωση της απόκτησής του.

Το… διαζύγιο φαινόταν ως μια ειλημμένη απόφαση από καιρό, με τον Περιστεριώτη γκαρντ να ολοκληρώνει έναν κύκλο γεμάτο επιτυχίες, όμορφες, αλλά και δύσκολες στιγμές. Πλέον, θα κάνει ένα νέο ξεκίνημα στο Καζάν, όπου θα συναντήσει τον Δημήτρη Πρίφτη, με τον οποίο θα συνεργαστεί τα επόμενα 1 + 1 χρόνια.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Βαγγέλη Μάντζαρη.

Στα οκτώ χρόνια της κοινής μας πορείας καταφέραμε να γράψουμε ιστορία και να πανηγυρίσουμε δύο Ευρωλίγκες (2012, 2013), τρία Πρωταθλήματα Ελλάδος (2012, 2015, 2016) και ένα Διηπειρωτικό Κύπελλο (2013). Για αυτές τις επιτυχίες, αλλά και για όλα όσα πρόσφερες συνολικά στην ομάδα σε ευχαριστούμε από καρδιάς και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας σου.

Με την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας των δυο πλευρών, ο διεθνής γκαρντ ευχαρίστησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό τους φιλάθλους, τους συμπαίκτες και τη διοίκηση για τα 8 χρόνια που πέρασαν μαζί.

Ήθελα να γράψω πολλά αλλά δεν υπάρχει λόγος...ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου που πολλοί είναι παραπάνω από φίλοι μου, τους προπονητές μου, τους προέδρους και τον κόσμο του Ολυμπιακού γι’ αυτα τα 8 χρόνια που περάσαμε μαζί!

Λίγη ώρα αργότερα, ακολούθησε η ανακοίνωση της απόκτησής του από την Ούνικς Καζάν, με τον Βαγγέλη Μάντζαρη να βρίσκει μπροστά του μια νέα πρόκληση.

Πηγή και φωτό: olympiacosbc.gr