Print this page

Στον Πανιώνιο ο Τζάστιν Μάρτιν – Παρελθόν ο Λάκι Τζόουνς

Written by  Σεπ 10, 2019

Μία προσθήκη και μια αποχώρηση ανακοίνωσε η ΚΑΕ Πανιώνιος που καλωσόρισε στην ομάδα τον Τζάστιν Μάρτιν, ενώ αποχαιρέτησε τον Λάκι τζόουνς, ο οποίος έκανε χρήση του buy out και θα αγωνιστεί στη γερμανική Μπαϊρόιτ.

Η ανακοίνωση για τον Μάρτιν

Η ΚΑΕ Πανιώνιος ανακοινώνει την απόκτηση του Justin Martin και τον καλωσορίζει στην κυανέρυθρη οικογένεια!

Ο γεννημένος στις 2 Ιουλίου 1990 στην Indianapolis των ΗΠΑ και ύψους 1,98 μέτρων, Αμερικανός Small Forward υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους με την ομάδα μας και αποτελεί την νέα  προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ, το οποίο αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΚΑΕ Πανιώνιος διακρίνεται για τα αθλητικά του προσόντα, ενώ ξεκίνησε την κολεγιακή του καριέρα από το Xavier, στο οποίο φοίτησε για τρία χρόνια (2011-2014) αγωνιζόμενος με τους Musketeers. Ωστόσο, την τελευταία του χρονιά ως κολεγιόπαις μεταπήδησε στο Southern Methodist, απ’ όπου και αποφοίτησε το 2015. Συνολικά αγωνίστηκε σε 104 αγώνες στο NCAA, έχοντας κατά μέσο όρο: 7,39 πόντους (44,5% εντός πεδιάς, 71,2% στις βολές), 3,95 ριμπάουντ, 0,79 ασίστ και 0,68 κλεψίματα.

Το καλοκαίρι του 2015 δεν επιλέχτηκε στο τότε ντραφτ και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Ευρώπη και την Γερμανία. Τη σεζόν 2015-2016 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Scanplus Baskets Elchingen, συμμετέχοντας στην γερμανική Pro B (8,9 πόντοι, 3,9 ριμπάουντ, 1,3 ασίστ, 1 κλέψιμο), ενώ συνέχισε στους Pioneros de Los Mochis της CIBACOPA στο Μεξικό.

Η επόμενη αγωνιστική περίοδος (2016-2017) τον βρήκε στην Superleague 1 της Ρωσίας για λογαριασμό της Spartak Primorie Vladivostok, ενώ την σεζόν 2017-2018 αγωνίστηκε στην Κύπρο με τη φανέλα του ΑΠΟΠ Πάφου, καταγράφοντας: 15 πόντους, 6,25 ριμπάουντ, 2,5 ασίστ & 1,25 κλεψίματα κατά μέσο όρο, ενώ πρόλαβε να κάνει και ένα… πέρασμα από το Ισραήλ για την Hapoel Unet Holon, με τη φανέλα της οποίας έπαιξε σε δύο αγώνες στο FIBA Basketball Champions League.

Όσον αφορά την περασμένη σεζόν (2018-2019) αγωνίστηκε στην NBL της Τσεχίας με τη Sluneta Usti nad Labem, έχοντας 25 συμμετοχές στις οποίες μέτρησε: 9,76 πόντους (46,8% στα σουτ εντός πεδιάς, 64,7% στις βολές), 4,52 ριμπάουντ, 0,72 ασίστ, 0,68 κλεψίματα, κατά μέσο όρο.

Από σήμερα (10/9/2019) ο Justin Martin ανήκει στο δυναμικό της ΚΑΕ Πανιώνιος!

Καλώς ήρθες στον ΙΣΤΟΡΙΚΟ, σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας!

Παρελθόν ο Λάκι Τζόουνς

H KAE Πανιώνιος ενημερώνει ότι η γερμανική Bayreuth κάλυψε το buy out, το οποίο υπήρχε στο συμβόλαιο του Lucky Jones και ως εκ τούτου ο Αμερικανός παίκτης αποχωρεί από τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ για να συνεχίσει την καριέρα του στην bundesliga.

H ομάδα μας, θέλοντας να είναι ξεκάθαρη προς όλες τις κατευθύνσεις επιθυμεί να γνωστοποιήσει τα εξής.

Στην αρχική συμφωνία και κατ’ επέκταση το συμβόλαιο που υπογράφτηκε με τον αθλητή Lucky Jones υπήρχε όρος “buy out” για ομάδα του εξωτερικού, κατόπιν επιθυμίας του 26χρονου Forwrad.

Ο παίκτης τήρησε όλες τις παραμέτρους της αρχικής μας συμφωνίας, αφίχθη την προβλεπόμενη μέρα στην Ελλάδα και πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ωστόσο, κατά την διάρκεια της παραμονής του στην χώρα μας κι ενώ είχε ξεκινήσει ήδη τις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Γιάννη Λίβανου, παρουσιάστηκε η Bayreuth, η οποία του κατέθεσε πρόταση συνεργασίας, ενημερώνοντας – παράλληλα – πως σκοπεύει να καλύψει το ποσό του buy out που προβλεπόταν στο συμβόλαιο του παίκτη.

Η πλευρά του Lucky Jones μας ενημέρωσε ότι αποδέχεται την πρόταση της Bayreuth και καθώς σήμερα (10/9) καλύφθηκε το ποσό του προβλεπόμενου buy out, ο παίκτης πλέον αποχωρεί από την ΚΑΕ Πανιώνιος.

Ο προπονητής της ομάδας μας σε συνεργασία με την διοίκηση έχουν ήδη βρει και υπογράψει τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Lucky Jones, ενώ παράλληλα γίνονται περαιτέρω προσπάθειες, ώστε να καλυφθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ.

Πηγή και φωτό: panioniosbc.gr