Άνετη πρεμιέρα για τον Κολοσσό με τον Πανιώνιο

Written by  Σεπ 28, 2019

Ο Κολοσσός H Hotels έκανε… πάρτι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, επικρατώντας πολύ εύκολα του Πανιωνίου Su Casa με 89-61 και μπήκε με το «δεξί» στη διοργάνωση, όπου ξεκινά με πολλές φιλοδοξίες που φτάνουν μέχρι και τα play off.

Οι «κυανέρυθροι» παρουσιάστηκαν με πολλές ελλείψεις και προβλήματα και δεν κατάφεραν να είναι ανταγωνιστικοί σε κανένα σημείο της αναμέτρησης, υπέστησαν μια βαριά ήττα και έδειξαν ότι χρειάζονται να αλλάξουν πολλά, αν δεν θέλουν και η φετινή σεζόν να κυλήσει με αγωνία για την τύχη τους στην κατηγορία.

Πιο έτοιμος ο Κολοσσός, πήρε τα ηνία του παιχνιδιού από το πρώτο τζάμπολ, άρχισε να δημιουργεί διαφορά, ενώ με πολύ καλή άμυνα, κράτησε χαμηλά τον Πανιώνιο, κλείνοντας την πρώτη περίοδο με διψήφιο προβάδισμα (20-9).

Με σερί 6-0 με την  έναρξη του δεύτερου δεκάλεπτου οι γηπεδούχοι έστειλαν τη διαφορά στο +17 (26-9) και ανέλαβαν πλήρως τον έλεγχο του αγώνα, έφτασαν ακόμα και το +20 (31-11) και το ημίχρονο τους βρήκε να προηγούνται με 42-27.

Τα πράγματα εξελίχθηκαν ακόμα καλύτερα για τους γηπεδούχους με την έναρξη του τρίτου δεκάλεπτου, με τη διαφορά να μεγαλώνει συνεχώς, φτάνοντας το +22 στο τέλος της περιόδου (70-48), ενώ η διαφορά εκτοξεύθηκε στο τελικό 89-61 που αποτύπωσε την εικόνα των δυο ομάδων στο παρκέ.

Ο Ντόνοβαν Τζάκσον ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα με 21 πόντους, ο Λασανά Κρομά σημείωσε 15 πόντους και ο Νικ Παύλος είχε 11 πόντους για τους νικητές, ενώ για τον Πανιώνιο ο Δημήτρης Βεργίνης είχε 17 πόντους με 6 ασίστ, ο Τζάστον Μάρτιν σημείωσε 14 πόντους με 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ και ο Φώτης Λαμπρόπουλος με τον Μουχάμεντ Πάσαλιτς σημείωσαν από 13 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 20-9, 42-27, 70-48, 89-61

Στατιστικά της αναμέτρησης ΕΔΩ

Φωτό: ΕΣΑΚΕ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.