Χαλαρά το Περιστέρι τον… αγχωμένο Ηρακλή

Written by  Σεπ 28, 2019

Εύκολο απόγευμα είχε το Περιστέρι, που δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στον Ηρακλή, του οποίου επικράτησε με 75-59 και πήρε την πρώτη του φετινή νίκη στο πρωτάθλημα.

Οι «νεοφώτιστοι» παρουσιάστηκαν επηρεασμένοι από το άγχος της πρεμιέρας και της επιστροφής στην μεγάλη κατηγορία έπειτα από αρκετά χρόνια, κάτι που εκμεταλλεύτηκε η πολύ έμπειρη ομάδα των Δυτικών Προαστίων για να φτάσει σε μια άνετη επικράτηση.

Νευρικά και με πολλά βιαστικά λάθη ξεκίνησαν οι δυο ομάδες, που χρειάστηκαν σχεδόν 4’ πριν ο Χάτσερ σκοράρει το πρώτο καλάθι της αναμέτρησης, με το Περιστέρι να παίρνει τον έλεγχο από νωρίς και να προηγείται με 19-10 στο τέλος της περιόδου.

Ο Ηρακλής δεν έδειχνε ικανός να μπει στο κλίμα του παιχνιδιού, με τους γηπεδούχους να ξεκινούν με σερί 5-0 για να στείλουν τη διαφορά στο +14 (24-10) και να έχουν συνεχώς τον έλεγχο της αναμέτρησης, κλείνοντας το ημίχρονο με προβάδισμα 38-25.

Χωρίς να έχει αλλάξει κάτι από την εικόνα των δυο ομάδων, το Περιστέρι δεν δυσκολεύθηκε να διατηρήσει το προβάδισμά του και στο τρίτο δεκάλεπτο, που το βρήκε με προβάδισμα 58-43 και τελικά έφτασε στην άνετη επικράτηση με 75-59, μπαίνοντας με το «δεξί» στο πρωτάθλημα.

Ο Γουίλ Χάτσερ σημείωσε 12 πόντους με 7 ασίστ, ο Στήβεν Γκρέι είχε 10 πόντους με 5 ριμπάουντ και ο Μάικλ Μόρισον επίσης 10 πόντους με 5 ριμπάουντ, ενώ για τον Ηρακλή ο Όλιβιερ Χάνλαν σημείωσε 15 πόντους με 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ.  

Τα δεκάλεπτα: 19-10, 38-25, 58-43, 75-59

Στατιστικά της αναμέτρησης ΕΔΩ

Φωτό: ΕΣΑΚΕ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.