Επιστροφή και επίσημα του Βετούλα στον Ιωνικό

Written by  Οκτ 07, 2019

Την επιστροφή του Νίκου Βετούλα στον πάγκο του Ιωνικού Νίκαιας Affidea , με τον οποίο κατέκτησε πέρσι το πρωτάθλημα της Α2, ανακοίνωσε και επίσημα η διοίκηση της ΚΑΕ, με τον έμπειρο τεχνικό να καλείται να αλλάξει την εικόνα της ομάδας που δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν.

Την επιστροφή είχε προαναγγείλει ήδη από το περασμένο Σάββατο ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Βαγγέλης Τσάπας, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Προμηθέα στην Πάτρα και πλέον η συνεργασία πήρε και επίσημο χαρακτήρα.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ιωνικός Νικαίας Affidea

Ο Ιωνικός Νικαίας Affidea ανακοινώνει την επιστροφή του Νίκου Βετούλα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Στα χέρια του Νίκου Βετούλα περνά και πάλι το "τιμόνι" της ομάδας μας, καθώς ο προπονητής που οδήγησε τον Ιωνικό στην κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος της Α2 και στην άνοδο επιστρέφει στη Νίκαια.

Ο Πατρινός κόουτς είναι γεννημένος στις 6 Φεβρουαρίου 1974 και ξεκίνησε την προπονητική πορεία του το 2008, όταν ολοκλήρωσε την μεγάλη καριέρα του ως παίκτης. Από το 2009 μέχρι το 2015 ήταν πρώτος προπονητής του Απόλλωνα Πατρών με μεγάλη επιτυχία και, στην τελευταία του σεζόν εκεί, οδήγησε την ομάδα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στη συνέχεια, ο Βετούλας εργάστηκε στην ελβετική Μασάνιο κι ακολούθως έκανε ένα πέρασμα από τον Προμηθέα στην αρχή της σεζόν 2016/2017. Από τις αρχές του 2017 ανέλαβε τις τύχες του Ρεθύμνου και παρέμεινει στην Κρήτη μέχρι το καλοκαίρι του 2018, όταν και μετακόμισε στη Ρόδο για τον Κολοσσό. Το Νοέμβρη της ίδιας χρονιάς ήρθε στη Νίκαια και οδήγησε την ομάδα μας στην επιστροφή της στα "σαλόνια" ύστερα από 32 χρόνια σε μια απόλυτα πετυχημένη χρονιά γεμάτη ρεκόρ.

Κόουτς, σε καλωσορίζουμε και πάλι στον Ιωνικό Νικαίας.

Πηγή και φωτό: ionikosbd.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.