Ξέσπασε στον Ήφαιστο και πήρε «ανάσα» ο ΠΑΟΚ

Written by  Νοε 02, 2019

Ο ΠΑΟΚ έβγαλε ψυχή και αγωνιστικό πλάνο, μετά τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα και πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στον Ήφαιστο Λήμνου με 94-74, στο ντεμπούτο του Κώστα Χαραλαμπίδη στον πάγκο του, που του δίνει την ευκαιρία να ανασάνει καλύτερα.

Αντίθετα, οι νησιώτες γνώρισαν την τρίτη συνεχόμενη ήττα τους και συνεχίζουν να προβληματίζουν με την εικόνα που δείχνουν τις τελευταίες αγωνιστικές.

Οι δυο ομάδες ισορρόπησαν μέχρι να βρουν τα πατήματά τους στ πρώτο μέρος, συμβαδίζοντας στο σκορ, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει «κεφάλι» με 17-10 και, παίζοντας ψύχραιμα και με καθαρό μυαλό, να κλείνει την πρώτη περίοδο με προβάδισμα 25-17.

Με καλή κυκλοφορία της μπάλας και έμφαση στην άμυνα, ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε για πρώτη φορά με διψήφια διαφορά (40-30) και δεν δυσκολεύθηκε να την διατηρήσει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, που τον βρήκε να προηγείται με 48-38.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να έχει πολύ καλή αμυντική λειτουργία, ενώ και επιθετικά πετούσε… φωτιές και ανέβασε τη διαφορά στους 24 πόντους (67-43), κυριαρχώντας σε όλο το μήκος και πλάτος του παρκέ, κλείνοντας το δεκάλεπτο στο +21 (75-54) που του έδωσε προβάδισμα ασφαλείας για τη νίκη.

Στην τελευταία περίοδο, ο ΠΑΟΚ απλώς διατήρησε τα κεκτημένα του και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, παίρνοντας μια πολύτιμη νίκη με το τελικό 94-74 που του δίνει την ευκαιρία να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

*Ο ΕΣΑΚΕ ενημέρωσε ότι λόγω τεχνικού προβλήματος δεν υπήρξε online στατιστική κάλυψη της αναμέτρησης

Τα δεκάλεπτα: 25-17, 48-38, 75-74, 94-74

Φωτό: ΕΣΑΚΕ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.