ΚΑΕ Άρης: «Ο ΑΡΗΣ μας δεν έχει την πολυτέλεια να είναι διαιρεμένος»

Written by  Νοε 11, 2019

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για την υποστήριξη που έτυχε από την ΠΑΕ και τον ΑΣ Άρης, εξέδωσε η ΚΑΕ, τονίζοντας πως ο Σύλλογος παραμένει ενιαίος στην προσπάθεια να βγει από το οικονομικό τέλμα.

Η ανακοίνωση

Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ νιώθει την υποχρέωση να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες της σε όλους και στον κάθε Αρειανό (συνΑρειανό μας) ξεχωριστά για τη στήριξη της Ναυαρχίδας του Συλλόγου μας. Η κινητοποίηση αυτή, με μπροστάρηδες και εμπνευστές τους οργανωμένους οπαδούς μας, είναι ενδεικτική της δυναμικής μας, όταν επικρατεί η σύμπνοια και η συσπείρωση. Η χαρά μας είναι ακόμα μεγαλύτερη, καθώς όλοι οι θεσμοί που φέρουν με τιμή το σήμα του ΑΡΗ μας, συντάχθηκαν στην κοινή προσπάθεια και προσέφεραν με το δικό τους τρόπο. Τόσο η συμμέτοχη της Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, όσο και του Α.Σ. ΑΡΗΣ, είναι αξιομνημόνευτες και αξιέπαινες! Το κάλεσμά μας για κοινή προσπάθεια είναι ανοιχτό και διαρκές από τις 16 Ιουλίου, και όπως και τότε, έτσι και τώρα με βαρύ το αίσθημα ευθύνης, θέλουμε να επαναλάβουμε τα εξής:

Α) Όσα χρήματα συγκεντρωθούν, θα χρησιμοποιηθούν ΜΟΝΟ για τις ρυθμίσεις των δόσεων του άρθρου 99 ή /και της άρσης των BAN και ΔΕΝ θα διατεθούν για να καλύψουν τρέχουσες υποχρεώσεις της Κ.Α.Ε.. Αυτές θα συνεχίσουν να εξυπηρετούνται από τον Μεγαλομέτοχο και την εμπορική λειτουργία και δραστηριότητα του Οργανισμού μας (αναφέρουμε πως ήδη έχει ξεκινήσει να προωθείται το Small Partners Χορηγικό Πακέτο και αφορά σε Χορηγίες από 2.000€ έως 5.000€. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 2310 265 600), όπως γίνεται από την ημέρα που ανέλαβε. Η πλήρης διαφάνεια και η εξάλειψη οποιασδήποτε υπόνοιας, είναι αδιαπραγμάτευτη αρχή μας.

Β) Για το ποσό που θα συγκεντρωθεί, θα κληρωθούν/δωριστούν αντίστοιχα εισιτήρια διάρκειας, τα όποια προορίζονται για συνοπαδούς μας, οι οποίοι δεν έχουν τη δυνατότητα, αλλά επιθυμούν να είναι δίπλα στην ομάδα μας!

Στόχος μας, ήταν πάντα το γεμάτο «Nick Galis Hall». Αυτή είναι η «ασπίδα» της ομάδας μας, εμείς όλοι είμαστε η «πανοπλία» του Αυτοκράτορα.

Το καλοκαίρι, αναλάβαμε την ευθύνη να κάνουμε το αυτονόητο: Να αποκαταστήσουμε πλήρως την αξιοπιστία του ΑΡΗ και να «πετάξουμε» από πάνω του, την ντροπιαστική ποινή απαγόρευσης μεταγραφών, που του είχε επιβληθεί από χρέη προηγουμένων ετών. Δεν ζητήσαμε χάρες, δεν αλλοιώσαμε το DNA μας...

Ο ΑΡΗΣ μας, δεν έχει την πολυτέλεια να είναι διαιρεμένος, αλλά ούτε και να γυρίσει πίσω. Δεν θα υιοθετήσουμε, ούτε θα γίνουμε συμμέτοχοι σε πρακτικές και μεθόδους που έφεραν τον ΑΡΗ μας, στην εξαθλίωση. Καταφέραμε σε 18 μήνες να απομειώσουμε σημαντικά το συνολικό χρέος της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ και θα συνεχίσουμε σε αυτό το δρόμο…

Υ.Γ. Ο καθένας μονός του είναι μια σταγόνα... Όλοι μαζί είμαστε ένα (κίτρινο) ποτάμι που δεν σταματιέται!

Πηγή: arisbc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.