Σαρωτικός ο ΠΑΟΚ, ξέσπασε στο Ρέθυμνο

Written by  Νοε 23, 2019

Ο ΠΑΟΚ είναι μεταμορφωμένος προς το καλύτερο το τελευταίο διάστημα και αυτό κατάφερε να πιστοποιήσει με μια επιβλητική νίκη με 78-56 επί του Ρεθύμνου Cretan Kings, δείχνοντας πως μέρα με τη μέρα θα είναι όλο και πιο βελτιωμένος.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήταν καταιγιστικός από την πρώτη περίοδο, όταν και έπιασε από το… λαιμό τους Κρητικούς και ουσιαστικά καθάρισε από το ξεκίνημα της αναμέτρησης την υπόθεση νίκη, αφού στο 5’ το σκορ ήταν ήδη 22-0 και δεν χωρούσε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για το ποιος θα είναι το αφεντικό.

Η εκπληκτική πρώτη περίοδος βρήκε τον ΠΑΟΚ να προηγείται με 33-8 και σχεδόν να μην ανησυχεί για τίποτα για το υπόλοιπο της αναμέτρησης, παρά το γεγονός ότι το Ρέθυμνο προσπάθησε να κάνει την ανατροπή και έφτασε μέχρι το -10 (40-30), πριν το ημίχρονο βρει την διαφορά στο 45-30.

Η κατάσταση ήταν ισορροπημένη στο δεύτερο μέρος, με τον ΠΑΟΚ να φτάνει και πάλι το +18 (53-35) και να μην έχει κάτι άλλο να ανησυχήσει, το τρίτο δεκάλεπτο να τον βρίσκει με διαφορά ασφαλείας στο 62-47 και το υπόλοιπο της αναμέτρησης να κυλά με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στο τελικό σκορ.

Αυτό ήταν το 78-56 με τον ΠΑΟΚ να πανηγυρίζει μία ακόμα νίκη και να πιστοποιεί πως βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και το Ρέθυμνο να παραμένει στα χαμηλά της βαθμολογίας και να παλεύει παιχνίδι με παιχνίδι για το μέλλον του.

Κορυφαίος του ΠΑΟΚ ο Αντουέιν Γουίγκινς που έκανε double-double με 17 πόντους και 12 ριμπάουντ, ο Άνταμ Σμιθ είχε 12 πόντους και ο Βαγγέλης Μαργαρίτης με τον Ζήση Σαρικόπουλο είχαν από 11 πόντους, ενώ για το Ρέθυμνο, ο Κόνερ Φράνκαμπ σημείωσε 18 πόντους με 6 ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 33-8, 45-30, 62-47, 78-56

Στατιστικά της αναμέτρησης ΕΔΩ

Φωτό: ΕΣΑΚΕ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.