Στον Άρη ο Χρυσόστομος Σανδραμάνης

Written by  Δεκ 31, 2019

Ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού Χρυσόστομου Σανδραμάνη, επενδύοντας σε νιάτα για την ενίσχυση της περιφέρειάς του ενόψει της προσπάθειας να σωθεί μια πολύ δύσκολη χρονιά.

Η ανακοίνωση

Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Χρυσόστομο Σανδραμάνη. Ο Έλληνας παίκτης γεννήθηκε στις 5 Απριλίου του 2000 στην Αλεξανδρούπολη. Έχει ύψος 1,96 μ. και αγωνίζεται στη θέση του shooting guard.

Ξεκίνησε την καριέρα του στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και το 2014 μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ, ενισχύοντας την παιδική ομάδα, με την οποία κατέλαβε την τρίτη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα εκείνης της σεζόν (2014-2015), που φιλοξενήθηκε στην Πάτρα.

Το καλοκαίρι του 2015 μεταπήδησε στον Προμηθέα. Με την ομάδα της Πάτρας κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο παίδων, που έγινε στα Τρίκαλα το 2016 και ήταν μέλος της καλύτερης πεντάδας του τουρνουά και δυο φορές την τέταρτη θέση στα Πανελλήνια εφήβων, σε Καστοριά (2016) και Κατερίνη (2017) αντίστοιχα και το ασημένιο μετάλλιο στο Πανελλήνιο εφήβων, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης (2018), όπου επιλέχθηκε και πάλι στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης.

Αγωνίστηκε με τη φανέλα της ανδρικής ομάδας του Προμηθέα στο πρωτάθλημα της Α2 τη σεζόν 2015-2016 και την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 συμμετείχε σε 4 παιχνίδια στη Basket League.

Υπήρξε διεθνής και βασικό μέλος των «μικρών» Εθνικών ομάδων και πήρε μέρος με την Εθνική Παίδων U16 στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Πολωνία το 2016, με την Εθνική Εφήβων U18 στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Λετονία το 2018 και με την Εθνική U19 στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κρήτης, το περασμένο καλοκαίρι. Συνολικά έχει 37 συμμετοχές , πετυχαίνοντας 291 πόντους με τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα.

Τη σεζόν 2017-2018, έπαιξε με τον Προμηθέα στο τουρνουά εφήβων «Euroleague Basketball Next Generation Tournament», που διοργάνωσε η Euroleague στην πόλη L’ Hospitalet της Καταλονίας, σκοράροντας 16,3 πόντους, ανά παιχνίδι.

Ο Σανδραμάνης συμφώνησε στο ξεκίνημα της φετινής χρονιάς με τον Α.Σ. Καρδίτσας, που αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία και πρόσφατα ζήτησε τη λύση της συνεργασίας του με τη θεσσαλική ομάδα για να ενταχθεί στον ΑΡΗ.

Σανδραμάνης: "Έτοιμος να δώσω το 100% για να βοηθήσω την ομάδα"

Μιλώντας στο www.arisbc.gr για την έλευσή του στον ΑΡΗ, ο Χρυσόστομος Σανδραμάνης δήλωσε: "Ευχαριστώ πολύ τη Διοίκηση της ομάδας και τον προπονητή, οι οποίοι μου δίνουν την ευκαιρία να αγωνιστώ στον ΑΡΗ, που αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ελλάδας, αν όχι τον μεγαλύτερο, με τεράστια ιστορία και παράδοση. Είμαι έτοιμος να δώσω το 100% για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να κάνω οτιδήποτε μου ζητηθεί από τον προπονητή".

Πηγή και φωτό: arisbc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.