Στο Hall of Fame η «αράχνη»

Written by  Αυγ 28, 2016

Μια πολύ μεγάλη βραδιά έζησε το ελληνικό μπάσκετ, καθώς σε μια μεγάλη γιορτή που πραγματοποιήθηκε στην Γενεύη, ο Παναγιώτης Φασούλας έγινε μέλος του Hall of Fame της FIBA.

Η θρυλική «αράχνη» έγινε μέλος της «Τάξης του 2016» μαζί με άλλες τεράστιες μορφές του Παγκοσμίου μπάσκετ και, συγκεκριμένα, τον Χακίμ Ολάζουον, τον Χουάν Αντόνιο Σαν Επιφάνιο, τον Μανουέλ Ράγκα και τον Μισέλ Τιμμς, ενώ στο Hall of Fame μπήκαν και ο Αργεντίνος προπονητής Χόρχε Καβανέζι και ο μέχρι πρόσφατα κομισάριος του NBA Ντέιβιντ Στερν.

 Κατά τη διάρκεια της τελετής, ο πρόεδρος της FIBA, Οράσιο Μουρατόρε, δήλωσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι που καλωσορίζουμε αυτές τις σπουδαίες προσωπικότητες του μπάσκετ στο Hall of Fame της FIBA. Η προσφορά τους μέσα και έξω από το παρκέ βοήθησαν στην απήχηση του αθλήματος με τον πιο θετικό τρόπο που μπορούσαμε να φανταστούμε. Μέσα από τα κατορθώματά τους, την αφοσίωση και τις ανυπολόγιστες προσπάθειές τους, βοήθησαν στην ανάπτυξη του μπάσκετ σε παγκόσμια κλίμακα. Συγχαρητήρια σε όλους για αυτήν την τιμή που δικαιούνταν».

 

Πηγή και Φωτό: FIBA

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.