«Ο κόσμος ήταν ο 6ος παίκτης μας»

Written by  Νοε 16, 2017

Οι αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2017 ολοκληρώθηκαν. Η Εθνική Γυναικών έκλεισε την καλύτερη χρονιά της με δυο νίκες στο δρόμο για το επόμενο Ευρωμπάσκετ. 

Το θετικό αποτέλεσμα στο κλειστό της Κοζάνης την Τετάρτη το απόγευμα ήρθε δύσκολα, όπως δήλωσε και η Στέλλα Καλτσίδου στο agapotobasket.gr μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ωστόσο αυτό που έχει σημασία είναι ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ολοκλήρωσε ακριβώς όπως ήθελε τις πρώτες του υποχρεώσεις για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2019. Είχε άλλωστε και τον καλύτερο έκτο παίκτη στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο της Λευκόβρυσης και μια ατμόσφαιρα που θύμισε κάτι από Πράγα.   

«Ήταν δύσκολη νίκη αλλά σημασία έχει ότι με οποιοδήποτε τρόπο ήρθε. Σίγουρα δεν παίξαμε καλά, δεν φτάσαμε την απόδοση που θα θέλαμε, θεωρώ ότι ήμασταν κακές επιθετικά, δεν κάναμε καλές επιλογές αλλά καταφέραμε στην άμυνα και μείναμε συγκεντρωμένες Σημασία έχει ότι πήραμε το θετικό αποτέλεσμα, τελειώσαμε το δεκαήμερο αυτό των υποχρεώσεων με δυο νίκες και τώρα θα ξαναμπούμε το Φεβρουάριο με τον ίδιο στόχο. Η διάθεση που είχαμε στην άμυνα, παρόλο που και εκεί κάναμε κάποια λάθη αλλά είχαμε καλή επικοινωνία και καταφέραμε να τα καλύψαμε και ο έλεγχος του ρυθμού του παιχνιδιού θεωρώ ότι είναι αυτά μας έδωσαν το αποτέλεσμα. 

Σίγουρα ο κόσμος ήταν ο 6ος παίκτης μας και στα σημεία που τον χρειαστήκαμε με τη φωνή του μας βοήθησε και μας έδωσε έξτρα δύναμη και έξτρα κίνητρο. Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ. Εύχομαι να τον ανταμείψαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε και εις το επανιδείν τώρα στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι. Όταν σου έρχονται όλες οι μνήμες του καλοκαιριού νιώθεις ένα δέος. Παρόλα αυτά η επιτυχία αυτή έγινε και τώρα είναι χρέος μας να τη διατηρήσουμε όσο μπορούμε πιο ψηλά. Ήταν ένα ωραίο συναίσθημα εκείνη τη στιγμή γιατί περνάν πολλές εικόνες εκείνη τη στιγμή». 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.