Καλή εικόνα και με Ιράν, με «ιπτάμενο» ξανά Αντετοκούνμπο

Written by  Αυγ 11, 2019

Μια ακόμα θετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Εθνική Ελλάδας, στο τουρνουά του Ηρακλείου, καθώς επικράτησε εύκολα του Ιράν με 88-58 με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε μεγάλα κέφια ξανά και έδειξε σε καλή κατάσταση ενόψει του τουρνουά Ακρόπολις, που θα είναι το μεγάλο τεστ πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Οι παίκτες της Εθνικής είχαν και πάλι ενέργεια, καλές συνεργασίες και διάθεση για τρέξιμο, με τον Θανάση Σκουρτόπουλο να έχει μια καλή ευκαιρία να κάνει δοκιμές ε συστήματα και σχήματα, πριν καταλήξει στις αποφάσεις του για τα πρώτα κοψίματα.

Η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων ήταν εμφανής, ωστόσο, οι διεθνείς παίκτες έδειξαν σοβαρότητα, προσήλωση στο πλάνο του προπονητή και με μπροστάρη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο χάρισαν ορισμένες πολύ όμορφες στιγμές τους φιλάθλους του Ηρακλείου που και αυτή τη φορά γέμισαν το γήπεδο.

Ο “Greek Freak” αγωνίστηκε συνολικά 20:56 και ήταν ασταμάτητος, σημειώνοντας συνολικά 19 πόντους με 13 ριμπάουντ, 4 ασίστ, ένα κλέψιμο και 2 κοψίματα, παρασύροντας και τους συμπαίκτες του σε μια καλή εμφάνιση.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου σημείωσε 11 πόντους κι ο Κώστας Παπανικολάου 10, ενώ από το Ιράν αυτός που ξεχώρισε μακράν με την παρουσία του ήταν ο Χαμέντ Χαντάντι που σημείωσε 18 πόντους με 10 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 19-17, 43-27, 67-45, 88-58

Στατιστικά της αναμέτρησης ΕΔΩ

Φωτό:  ΗΕ.ΒΑ. (πρακτορείο INTIME)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.