Εθνική Γυναικών: Η Καλέντζου αναλύει τη Σλοβενία

Written by  Νοε 13, 2019

Το νέο ξεκίνημα της Εθνικής Γυναικών φέρνει την Ομάδα αντιμέτωπη με τη Σλοβενία στην πόλη Τσέλιε.

 

 Η Δήμητρα Καλέντζου συνεργάτης του Βασίλη Μασλαρινού στον πάγκο της Ελλάδας μίλησε για την αντίπαλο και ανέλυσε τα δυνατά και αδύνατά της σημεία.

 

«Η Σλοβενία μια καλή ομάδα και δεν είναι τυχαία η θέση της στο νούμερο 2 του ranking της FIBA. Πρόκειται για μια ομάδα με ομοιογένεια και εξαιρετικές παίκτριες που είναι πολλά χρόνια μαζί με τον ίδιο προπονητή. Όλα αυτά στο μπάσκετ παίζουν σημαντικό ρόλο. Η Σλοβενία, ωστόσο, έχει δύο σοβαρές  απουσίες, αυτές της Λίσεκ και της Έβανς,  οι οποίες είναι βασικά στελέχη και με πολύ χρόνο συμμετοχής. Είναι μεγάλη απώλεια για την Σλοβενία που θα λείπουν οι συγκεκριμένες αθλήτριες.

 

Η αντίπαλός μας είναι μια γρήγορη ομάδα με κοντά γκαρντ και δεν είναι φόβητρο όσον αφορά στο ύψος, ειδικά τώρα που λείπουν Λίσεκ και Εβανς. Το δυνατό σημείο της Σλοβενίας είναι η ομοιογένεια και η ταχύτητα. Η Μπάριτς και η Ομπλακ αποτελούν τα δύο δυνατά της χαρτιά, καθώς είναι δυο πολύ καλά γκαρντ. Το γεγονός ότι η μία παίζει στην Σπαρτάκ Πράγας και η άλλη στην Εκατερίνεμπουργκ τα λέει όλα».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.