Print this page

Σπυριδοπούλου: "Αυτή η Ομάδα θα καταφέρει πολλά"

Written by  Νοε 15, 2019

Μια μάχη χάθηκε και όχι ο πόλεμος για την Εθνική Γυναικών που ηττήθηκε από τη Σλοβενία εκτός έδρας, πραγματοποιώντας μια καλή εμφάνιση. Πάλεψε κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία και έβαλε τις βάσεις για μια καλύτερη συνέχεια.

"Η Σλοβενία ξέραμε πολύ καλά ότι είναι δυνατή ομάδα και όλα αυτά τα χρόνια το έχει αποδείξει", τόνισε η Άννα Σπυριδοπούλου και πρόσθεσε: "Έχει την Μπάριτς και την Ομπλακ δύο παίκτριες με μεγάλη εμπειρία στην Ευρωλίγκα και προσπαθήσαμε να τις περιορίσουμε. Εμείς, από την άλλη, είμαστε μια νέα ομάδα που φέτος προσπαθεί να βρει την ταυτότητά της. Προσπαθήσαμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι, αλλά δεν πετύχαμε τον στόχο μας. Κάναμε μια πολλή καλή προσπάθεια, όμως όλα αυτά τα αφήνουμε πίσω και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, αυτό με την Ισλανδία".

Στο ερώτημα αν υπάρχει μέλλον η έμπειρη φόργουορντ ήταν ξεκάθαρη: "Φυσικά και έχει μέλλον η ομάδα μας. Έχουμε νεαρά παιδιά που απέδειξαν ότι δεν φοβούνται την πίεση και το άγχος και βγήκαν μπροστά. Είμαι σίγουρη ότι αυτή η ομάδα θα καταφέρει πολλά".

Επόμενο παιχνίδι είναι αυτό απέναντι στην Ισλανδία την Κυριακή (17/11, 17.00) στην Χαλκίδα με την Εθνική Ομάδα να επιστρέφει στο "σπίτι" της. Η Σπυριδοπούλου δεν κρύβει ότι ανυπομονεί για τον συγκεκριμένο αγώνα. "Πάντα χαιρόμαστε όταν παίζουμε στη Χαλκίδα, γιατί εκεί οι άνθρωποι είναι πάρα πολύ ζεστοί και πάντα μας στηρίζουν. Ανυπομονούμε την Κυριακή στον αγώνα με την Ισλανδία να γεμίσει πάλι το γήπεδο και να μας στηρίζει ο κόσμος. Θέλουμε τους φίλαθλους δίπλα μας".