Eurocup: Κληρώνει για Πανιώνιο - ΠΑΟΚ

Written by  Οκτ 05, 2013

Τους αντιπάλους τους στο ανανεωμένο Eurocupθα μάθουν το μεσημέρι Πανιώνιος και ΠΑΟΚ, που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στην δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

 

Στην κληρωτίδα θα μπουν αρχικά 48 ομάδες, εκ των οποίων οι επτά θα είναι οι «κομμένες» από τα προκριματικά της Ευρωλίγκα, οι οποίες θα χωριστούν σε οκτώ ομίλους των έξι ομάδων. Τα κριτήρια της κλήρωσης θα έχουν έντονο γεωγραφικό χαρακτήρα, ενώ την πρόκριση στην επόμενη φάση, στην οποία θα συμμετέχουν και όσες ομάδες αποκλειστούν από την πρώτη φάση των ομίλων της Ευρωλίγκα, θα προκρίνονται οι τρεις πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Αυτή είναι η πρώτη από τις σημαντικές αλλαγές που έχουν προστεθεί στη φετινή διοργάνωση, ενώ δεύτερη επίσης πολύ σημαντική αλλαγή είναι το γεγονός ότι ο τελικός πλέον δεν θα είναι μονός, αλλά διπλός.

Οι ομάδες που συμμετέχουν στην κλήρωση: Τσιμπόνα, Μπουντούτσνοστ, Τσεντεβίτα, Ιγκοκέα, ΜΖΤ, Ραντνίσκι, Ολίμπια Λιουμπλιάνα, Μονς, Σαρλερουά, Ακαντέμικ, Κάλεβ Κράμο, Μπίσονς, Βιλερμπάν, Σαλόν, Γκραβελίν, Λε Μαν, Παρί Λεβαλουά, Άλμπα, Άρτλαντ, Ουλμ, Βόννη, Πανιώνιος, ΠΑΟΚ, Σζεκεσφεχέρβαρ, Χάποελ Ιερουσαλήμ, Μακάμπι Χάιφα, Ρόμα, Σάσαρι, Καντού, Νεπτούνας, Πλοϊέστι, Νίζνι, Σπαρτάκ Αγ. Πετρούπολης, Ούνικς, Σαραγόσα, Βαλένθια, Μπιλμπάο, Μπεσίκτας, Καρσίγιακα, Άνκαρα, Χιμίκ, καθώς και οι ομάδες οι συμμετείχαν στα προκριματικά της Ευρωλίγκα Οστάνδη, Νίμπουργκ, Όλντεμπουργκ, Βαρέζε, Ρίγα, Χίμκι, Μπάνβιτ.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.