Ματς για γερά νεύρα στο Eurocup

Written by  Ιαν 14, 2015

Με τρείς πολύ σπουδαίες αναμετρήσεις άνοιξε η δεύτερη αγωνιστική του «Last-32» του Eurocup. Η διοργάνωση εχει μπει ήδη στα βαθιά και κάθε εβδομάδα είναι καλύτερη από την προηγούμενη.

 

Στην Τουρκία η Σάσαρι πήρε πολύ σπουδαία νίκη επί της Μπάνβιτ με 75-74. Η αναμέτρηση ήταν θρίλερ καθ όλη τη διάρκεια με τις δυο ομάδες να εναλλάσσονται στην πρωτοπορία χωρίς να μπορεί καμία να ξεφύγει στο σκορ. Οι Ιταλοί ήταν μπροστά σχεδόν στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και μόνο προς το τέλος η Μπάνβιτ πέρασε μπροστά. Στο τέλος όμως η Σάσαρι ήταν εκείνη που πανηγύρισε την πολύ σπουδαία βαθμολογική νίκη.

Στη Ρωσία σε μια αναμέτρηση που κριθηκε στην παράταση η Ζενίτ επικράτησε με 87-82 (73-73 κ.α.). Οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά για 30 λεπτά και μόνο στην τελευταία περίοδο οι παίκτες του Βινσάντ Κολέ αντέδρασαν ισοφάρισαν και έστειλαν το παιχνίδι στην παράταση. Στο έξτρα πεντάλεπτο η Ζενίτ ήταν πιο συγκεντρωμένη και κατάφερε να πάρει μια πάρει το δίποντο.

Τέλος στο τρίτο παιχνίδι της ημέρας η Παρί Λεβαλουά δεν δυσκολεύτηκε στην αναμέτρηση με την Μπόσικος και χάρη στους 24 πόντους του Μπλέικ Σκιλμπ πήρε μια εύκολη νίκη με 93-83

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Τρίτης (13/1)

Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης – Στρασμπούρ 87-82
Μπάνβιτ – Σάσσαρι 74-75
Παρί Λεβαλουά – Μπεσίκτας 93-83

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.