«Αντίο» στο Eurocup ο κουρασμένος ΠΑΟΚ

Written by  Φεβ 11, 2016

Ο ΠΑΟΚ προδόθηκε από τις απουσίες του και απέναντι σε μια πολύ ποιοτικότερη Λιμόζ που κατάφερε να περάσει στα play off του Eurocup αφήνοντας έξω την Βαλένθια ηττήθηκε με 79-61 και ολοκλήρωσε τις φετινές του ευρωπαϊκές υποχρεώσεις με τελικό απολογισμό δύο νίκες και τέσσερις ήττες.

Η ελληνική ομάδα αγωνίστηκε και πάλι χωρίς τους δυο βασικούς πυλώνες της, Κώστα Βασιλειάδη και Σοφοκλή Σχορτσιανιτη, βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ και δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστικός απέναντι στη γαλλική ομάδα, που ήθελε πολύ κια πήρε επάξια την πρόκριση.

Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός επιθετικά, αφού δε μπορούσε να βρει λύσεις και με τον Χάτσερ να προσπαθεί να καλύψει το επιθετικό κενό, βρήκε «ήρωα» στο πρόσωπο του Γιώργου Δέδα. Ο έμπειρος φόργουορντ έκανε καλό παιχνίδι σημειώνοντας 19 πόντους, αλλά η γενικότερη εικόνα του ΠΑΟΚ δεν ήταν ικανή να χαρίσει κάτι περισσότερο στην ελληνική ομάδα, από μια αξιοπρεπή ήττα.

Πέρα από τον Δέδα, ο Γουίλιαμ Χάτσερ είχε 14 πόντους με 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ, αλλά η εικόνα του ΠΑΟΚ ήταν γενικότερα αποθαρρυντική.

Από τη Λιμόζ που πανηγύρισε επάξια μια μεγάλη πρόκριση σε βάρος της ομάδας έκπληξη του ισπανικού πρωταθλήματος, Βαλένθια, ο Μπο ΜακΚάλεμπ είχε 17 πόντους με 3 ασίστ και ο Γουίλ Ντάνιελς είχε 14 πόντους με 7 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 16-9, 39-25, 56-42, 79-61

Λιμόζ (Μπιλμπά): Σάφαρτζικ 6, ΜακΚάλεμπ 17, Βοϊτσεχόφσκι 2, Ντάνιελς 14, Γκατενς 6, Βέστερμαν 10, Πέιν 2, Καμαρά 4, Μπουνγκού-Κολό 7, Τραορέ 6, Ντιαβαρά 5, Ζερμπό 

ΠΑΟΚ(Μαρκόπουλος): Τέπιτς 4, Λιάπης, Κακαρούδης 5, Τσόχλας 9, Δέδας 19, Μαργαρίτης 4, Κώττας, Καμάρας, Ντούβνιακ, Μάρκοβιτς 6, Χάτσερ 14

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.