Δύσκολα το 1-0 η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ

Written by  Απρ 15, 2015

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ τα έδωσε όλα ώστε να κάνει το «break» στην έδρα της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ από το πρώτο παιχνίδι, όμως, στο τέλος η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς άντεξε στην πίεση και με τη νίκη της 80-72 πήρε την πρώτη από τις τρεις νίκες που χρειάζεται για την πρόκρισή της στο Final Four.

 

Το παιχνίδι ήταν αντάξιο των προσδοκιών, αφού οι δύο ομάδες δείχνουν να μπορούν να κάνουν τη ζημιά η μία στην άλλη, κρατώντας το ενδιαφέρον ως το τέλος. Η Μακάμπι είχε τον έλεγχο του αγώνα στη μεγαλύτερη διάρκειά του, καθοδηγούμενη από τον οίστρο του Τζέρεμι Πάργκο, όμως, στο τέλος η Φενέρ φάνηκε να βρίσκει περισσότερες λύσεις για να φτάσει στη νίκη.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της τουρκικής ομάδας ήταν ο Γιαν Βέσελι που σημείωσε 23 πόντους με 7 ριμπάουντ, ενώ ο Νεμάνια Μπιέλιτσα έκανε double-doubleμε 13 πόντους, 12 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Για τους Πρωταθλητές Ευρώπης ο Πάργκο σημείωσε 25 πόντους και μοίρασε 8 ασίστ, ενώ double-doubleέκανε και ο Άλεξ Τάιους με 11 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Οι δύο ομάδες αναμετρώνται ξανά στην έδρα της Φενέρ την Πέμπτη με τους γηπεδούχους να ψάχνουν το 2-0 για να πάρουν σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης και τους φιλοξενούμενους να αναζητούν μια εκτός έδρας νίκη που θα φέρει το πλεονέκτημα αυτή τη φορά προς την πλευρά τους, καθώς η σειρά θα μεταφερθεί στη συνέχεια στο Ισραήλ.

Τα δεκάλεπτα: 16-22, 38-42, 59-58, 80-72

Φωτό: euroleague.net

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.