Ο Παναθηναϊκός και οι άλλοι

Written by  Οκτ 25, 2013

Το δεύτερο πιάτο της αγωνιστικής της Ευρωλίγκα περιλαμβάνει εξαιρετικά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, καθώς, πέρα από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Λαμποράλ Κούτσα, που έχει το ελληνικό ενδιαφέρον, ξεχωρίζει η αναμέτρηση στην Κωνσταντινούπολη ανάμεσα στην Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ με την Μπαρτσελόνα.

 

Όλες οι αναμετρήσεις του πρώτου ομίλου θα διεξαχθούν σήμερα, με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να υποδέχεται την Μπουντιβέλνικ, την Παρτιζάν να φιλοξενεί την Ναντέρ και την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να αναμένει την Μπαρτσελόνα, στο πρώτο δυνατό κρας τεστ της στον όμιλο «φωτιά» της φετινής Ευρωλίγκα.

Για τον δεύτερο όμιλο θα διεξαχθεί η τελευταία αναμέτρηση ανάμεσα στην Στρασμπούργκ και την Εφές Αναντολού. Από τα χθεσινά αποτελέσματα ξεχωρίζει η νέα παράσταση της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία με τον Μίροτιτς να δίνει ένα ακόμα ρεσιτάλ και τους Ρέγιες και Γιουλ, αλλά και τον Γιάννη Μπουρούση να είναι άξιοι συμπαραστάτες, συνέτριψε την Μπάμπεργκ με 98-58, αποδεικνύοντας πως θα είναι το απόλυτο αφεντικό στον όμιλό της. Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Αρμάνι Μιλάνο νίκησε την Ζαλγκίρις που απογοητεύει στο ξεκίνημα της διοργάνωσης με 82-75.

Σήμερα διεξάγονται και οι άλλες δύο αναμετρήσεις για τον τρίτο όμιλο, όπου συμμετέχει ο Ολυμπιακός. Η Μπάγερν Μονάχου, η οποία την ερχόμενη εβδομάδα θα φιλοξενηθεί στο ΣΕΦ, κάνει το επίσημο ντεμπούτο της μπροστά στο κοινό της με αντίπαλο την Σιένα, ενώ, την ίδια ώρα, η Μάλαγα θα υποδεχθεί την Ζιέλονα Γκόρα.

Τέλος, για τον τέταρτο όμιλο, θα διεξαχθεί μόνο η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού, καθώς οι άλλες δύο έγιναν χθες. Η Λοκομοτίβ Κουμπάν νίκησε στο ντέρμπι του ομίλου την Λιέτουβος Ρίτας με 68-53, ενώ η Μακάμπι του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη πήρε την πρώτη της νίκη απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα με 96-82.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.