Απάντησε με break και η Ρεάλ

Written by  Απρ 26, 2017

Η Ρεάλ Μαδρίτης απάντησε στο break της Νταρουσάφακα, επικρατώντας με 81-88 και πλέον έχει εκείνη το προβάδισμα στη σειρά με 2-1 και θέλει μόνο μία νίκη για να προκριθεί στο Final Four έπειτα από απουσία ενός έτους.

Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, προηγήθηκε νωρίς με διψήφιες διαφορές επιβάλλοντας απόλυτα το ρυθμό της και, παρά τις προσπάθειες των παικτών του Ντέηβιντ Μπλατ να μειώσουν και να επιστρέψουν στη διεκδίκηση της νίκης, δεν κινδύνευσαν ιδιαίτερα για να σπάσουν την έδρα της τουρκικής ομάδας και να ανακτήσουν το πλεονέκτημα.

Πλέον στην αναμέτρηση της Παρασκευής, η Ρεάλ έχει την ευκαιρία να τελειώσει τη σειρά και να προκριθεί στο Final Four, με την Νταρουσάφακα να αναζητά τη νίκη που θα της δώσε «οξυγόνο» και θα χρειαστεί να αγωνιστεί σε πέμπτο παιχνίδι στη Μαδρίτη.

Ο Τζέισι Κάρολ ήταν σε μεγάλα κέφια, σημειώνοντας 21 πόντους με 5/8 τρίποντα, ο Γκουστάβο Αγιόν είχε 18 πόντους με 9 ριμπάουντ, ο Λούκα Ντόντσιτς έκανε επίσης καλό παιχνίδι με 13 πόντους και 8 ριμπάουντ, ο Άντονι Ράντολφ είχε 12 πόντους με 5 ριμπάουντ και ο Σέρχιο Γιουλ σημείωσε επίσης 12 πόντους με 6 ασίστ.

Από την Νταρουσάφακα, ο Άντε Ζίζιτς ήταν ο κορυφαίος με 20 πόντους, ο Σκότι Γουίλμπεκιν είχε 18 πόντους με 4 ασίστ, ο Μπραντ Γουαναμέικερ είχε 17 πόντους με 9 ασίστ και ο Άντριεν Μερμάν είχε 11 πόντους και 3 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 17-26, 33-46, 58-70, 81-88

 

 

 

 

Φωτό: euroleague.net

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.