Έκανε το 2-0 και έτοιμη για το Final Four η ΤΣΣΚΑ

Written by  Απρ 19, 2018

Σε ένα παιχνίδι με πολλές ομοιότητες με το πρώτο, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επικράτησε και πάλι πολύ δύσκολα της μαχητικής Χίμκι, αυτή τη φορά με 89-84, έκανε το 2-0 και πλέον βρίσκεται ένα βήμα πριν από ένα ακόμα Final Four, αφού χρειάζεται μόλις μία νίκη για να το πετύχει.

Η αναμέτρηση έμοιαζε να είναι… καρμπόν με το πρώτο παιχνίδι της σειράς, με την Χίμκι να είναι ανταγωνιστική σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, να δείχνει ικανή να κάνει το break και να πάρει εκείνη το πλεονέκτημα της έδρας, αλλά η ΤΣΣΚΑ έκανε και πάλι ένα ξέσπασμα στο τέλος του παιχνιδιού, πήρε διαφορά και τελικά ήταν εκείνη που πανηγύρισε τη νίκη.

Παρά την απουσία του Νάντο Ντε Κολό, η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη δεν έχασε σε ποιότητα, με τον Σέρχι Ροντρίγκεθ να παίζει και για τον συμπαίκτη του, κάνοντας ένα εκπληκτικό ματς με 26 πόντους, 4 ριμπάουντ, 10 ασίστ και 2 κλεψίματα, συγκεντρώνοντας, μάλιστα, 36 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Σε πολύ καλή βραδιά βρέθηκε και ο Κόρι Χίγκινς με 19 πόντους, ο Οθέλο Χάντερ είχε 14 πόντους με 7 ριμπάουντ και ο Σεμέν Αντόνοφ πρόσθεσε 12 πόντους με 4 ριμπάουντ.

Από την Χίμκι, που έχασε μια ακόμα ευκαιρία για την υπέρβαση, ο Άντονι Γκιλ έκανε μεγάλο παιχνίδι με 24 πόντους και 5 ριμπάουντ, ο Αλεξέι Σβεντ έμεινε στους 12 πόντους με 7 ασίστ, αλλά και 5 λάθη και ο Στέφαν Μάρκοβιτς σημείωσε 11 πόντους με 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 24-22, 43-45, 68-66, 89-84

 

 

Φωτό: euroleague.net

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.