Νέα ήττα για Heat, «πέταξε» ξανά ο Γκρίφιν! (vids)

Written by  Ιαν 11, 2014

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα γνώρισαν οι Miami Hheat αυτή τη φορά από τους BrooklynNets και έφτασαν τις δέκα ήττες στη φετινή διοργάνωση. Θετικός ο Κουφός, άποντος ο Αντετοκούνμπο, νέες «υπερπτήσεις» από τον Μπλέικ Γκρίφιν!

 

Οι Miami Heat βρίσκονται σε περίοδο κάμψης και αυτό δείχνει η δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους, ωστόσο, όπως όλοι γνωρίζουν, το NBA ουσιαστικά ξεκινά από την στιγμή που έρχονται τα play off κι έτσι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και η παρέα του δεν δείχνουν να ενοχλούνται καθόλου. Ο «Βασιλιάς» είχε 36 πόντους και 7 ριμπάουντ στην ήττα των Πρωταθλητών με 95-104 στην παράταση, έχοντας πετύχει μόλις δύο πόντους στον έξτρα χρόνο. Για τους νικητές, που αγωνίστηκαν χωρίς τον Ντερόν Γουίλιαμς, ο Τζο Τζόνσον με 32 πόντους και ο Πολ Πιρς με 23 ήταν εκείνοι που ανέλαβαν να οδηγήσουν την ομάδα τους στη νίκη.

 

 

 

 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν βοήθησε τους Milwaukee Bucks, αφού από το ξεκίνημα του αγώνα δεν ήταν σε καλή κατάσταση, με αποτέλεσμα να αγωνιστεί μόλις 11’ στην νέα ήττα της ομάδας του με 81-72 από Chicago Bulls. Ο νεαρός Έλληνας έμεινε άποντος στο διάστημα αυτό, ενώ υπέπεσε και σε τρία λάθη, κάτι που τον κράτησε στον πάγκο για το επόμενο διάστημα. Για τους νικητές, ο Κάρλος Μπούζερ είχε 19 πόντους και 13 ριμπάουντ, βοηθώντας τους «Ταύρους» να πάρουν τη νίκη. 

 

 

 

Αντίθετα, ο Κώστας Κουφός, ο οποίος δεν χάνει τη θέση του από τη βασική πεντάδα, ήταν θετικός και απέναντι στους Phoenix Suns είχε 8 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2 κοψίματα, βοηθώντας τους Memphis Grizzlies να φτάσουν στη νίκη με 99-104. Ο Μάικ Κόνλεϊ με 31 πόντους και 7 ασίστ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, ενώ για τους ηττημένους, ο Γκόραν Ντράγκιτς είχε 21 πόντους και μοίρασε 8 ασίστ. Χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Νικ Καλάθης, ο οποίος σε 09:01 συμμετοχής είχε 2 πόντους και 2 ασίστ. 

 

 

 

 

 

Στο Λος Άντζελες, οι Clippers απέδειξαν ότι είναι τα αφεντικά της πόλης, αφού με τον Μπλέικ Γκρίφιν να κάνει και πάλι ο,τι θέλει, συνέτριψαν τους LA Lakers με 87-123 και πήραν μία ακόμα νίκη. Ο Γκρίφιν είχε 33 πόντους, 12 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 4 κλεψίματα και 2 κοψίματα, ενώ χάρισε για ένα ακόμα παιχνίδι ορισμένες από τις πιο θεαματικές στιγμές της βραδιάς. 

 

 

 

 

Από τα υπόλοιπα αποτελέσματα, ξεχωρίζει η εξαιρετική αμυντική επίδοση των Indiana Pacers επί των Washington Wizards, αλλά και η επικράτηση των Golden State Warriors επί των Boston Celtics με το buzzerbeaterτου Στίβεν Κάρι.

Τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Washington Wizards – Indiana Pacers 66-93

Detroit Pistons – Philadelphia 76ers 114-104

Houston Rockets – Atlanta Hawks 80-83

Phoenix Suns – Memphis Grizzlies 99-104

Charlotte Bobcats – Minnesota Timberwolves 92-119

Dallas Mavericks – New Orleans Pelicans 107-90

Miami heat – Brooklyn Nets 95-104

Chicago Bulls – Milwaukee Bucks 81-72

Cleveland Cavaliers – Utah Jazz 113-102

Orlando Magic – Sacramento Kings 83-103

Boston Celtics – Golden State Warriors 97-99

LA Lakers – LA Clippers 87-123

 

 

 

 

Το αποψινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τις εξής αναμετρήσεις:

Brooklyn Nets – Toronto Raptors

Houston Rockets – Washington Wizards

Phoenix Suns – Detroit Pistons

New York Knicks – Philadelphia 76ers

Charlotte Bobcats – Chicago Bulls

Milwaukee Bucks – Oklahoma City Thunder

New Orleans Pelicans – Denver Nuggets

Boston Celtics – Portland Trail Blazers

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.