«Κεραυνός» Ντουράντ «έκαψε» (και) τους Blazers (vids)

Written by  Ιαν 22, 2014

Ο Κέβιν Ντουράντ πέταγε και πάλι «φωτιές» και με μια ακόμα εκπληκτική εμφάνιση στο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας οδήγησε τους Oklahoma City Thunder στη νίκη επί των Portland Trail Blazers. Χαλαρή νίκη των Heat επί των Celtics.

 

Τις τελευταίες μέρες ο Κέβιν Ντουράντ είναι ασταμάτητος και το επιβεβαίωσε και πάλι με μία εκπληκτική εμφάνιση στο ντέρμπι κορυφής της Δύσης, όπου απέναντι στους PortlandTrailBlazers πέτυχε 46 πόντους με 6/7 τρίποντα, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Ο ΛαΜάρκους Όλντριντζ με 29 πόντους και 16 ριμπάουντ πάλεψε να κρατήσει την νίκη για τους Blazers.

Ο Ντουράντ ανέβασε έτσι τους Thunderστην δεύτερη θέση της κατάταξης στην περιφέρεια και πλέον προετοιμάζεται για το αποψινό σούπερ ντέρμπι με τους San Antonio Spurs

 

 

 

 

Με 29 πόντους και 8 ριμπάουντ, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ήταν για ένα ακόμα βράδυ ο κορυφαίος των Miami Heat που δεν χρειάστηκε να ιδρώσουν πολύ για να πάρουν τη νίκη επί των Boston Celtics με 86-93. Ο Κρις Μπος πρόσθεσε 16 πόντους και 6 ριμπάουντ, ενώ για τους «Κέλτες», ο Χάμφρεϊς έκανε double-double με 14 πόντους και 13 ριμπάουντ, ενώ ο Ρόντο ήταν εμφανώς επηρεασμένος από τη μακρά απουσία του πετυχαίνοντας μόλις 1 πόντο με 0/11 σουτ  και μόλις 1/4 βολές, μοιράζοντας, ωστόσο, και 5 ασίστ που βελτίωσαν κάπως την στατιστική του. 

 

 

 

Συνολικά, στις χθεσινές αναμετρήσεις σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Orlando Magic – Brooklyn Nets 90-101

Boston Celtics – Miami Heat 86-93

Sacramento Kings – New Orleans Pelicans 114-97

Portland Trail Blazers – Oklahoma City Thunder 97-105

Minnesota Timberwolves – Utah Jazz 112-97

 

 

 

Το αποψινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τις εξής αναμετρήσεις, από τις οποίες ξεχωρίζει το σούπερ ντέρμπι μεταξύ των Oklahoma City Thunder και των San Antonio Spurs:

LA Clippers – Charlotte Bobcats

Chicago Bulls – Cleveland Cavaliers

Atlanta Hawks – Orlando Magic

Dallas Mavericks – Toronto Raptors

Boston Celtics – Washington Wizards

Philadelphia 76ers – New York Knicks

Sacramento Kings – Houston Rockets

Detroit Pistons – Milwaukee Bucks

Oklahoma City Thunder – San Antonio Spurs

Indiana Pacers – Phoenix Suns

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.