Ο τρομακτικός τραυματισμός του Πολ Τζορτζ (vid)

Written by  Αυγ 02, 2014

Ένα τρομακτικό θέαμα αντίκρισαν όσοι παρακολούθησαν το διπλό προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας των ΗΠΑ ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ισπανίας, καθώς ο Πολ Τζορτζ τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στην προσπάθειά του να κόψει τον Τζέημς Χάρντεν στον αιφνιδιασμό.

 

Ο σταρ των IndianaPacersεπεχείρησε να προσφέρει θέαμα στους θεατές και κυνήγησε τον Χάρντεν στο ναιφνιδιασμό σε μια προσπάθεια να τον κόψει για να μην πετύχει το καλάθι. Η φόρα που είχε πάρει, ωστόσο, εμπόδισε το κορμί του να προσγειωθεί σωστά, με αποτέλεσμα το πόδι του να διπλώσει στη βάση της μπασκέτας και να τραυματιστεί πολύ σοβαρά. Όλοι πάγωσαν μόλις είδαν τη σκηνή, ενώ χαρακτηριστικό είναι το βλέμμα του Ντέρικ Ρόουζ, ο οποίος μόλις προσπαθεί να επανέλθει από έναν επίσης πολύ σοβαρό τραυματισμό που του στέρησε την παρουσία του σε ολόκληρη την προηγούμενη σεζόν.

Ο Τζορτζ μεταφέρθηκε εκτός γηπέδου με φορείο, ενώ ο τραυματισμός του φαίνεται πολύ σοβαρός και τις επόμενες μέρες θα δείξει τι συνέπειες θα έχει για τον παίκτη, με τα πρώτα δημοσιεύματα από τις ΗΠΑ να κάνουν λόγο για φόβους ότι μπορεί να χάσει ολόκληρη τη σεζόν.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τον απίστευτα τρομακτικό τραυματισμό του Πολ Τζορτζ:

 

 

 

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις αντιδράσεις παικτών και προπονητών μετά τον τραυματισμό:

 

Πηγή: Tai GHQ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.