«Ο Καρμέλο έπρεπε να πάει στο Σικάγο»

Written by  Αυγ 19, 2014

Την πεποίθηση πως ο Καρμέλο Άντονι έπρεπε να μετακομίσει στο Σικάγο για λογαριασμό των Bulls και όχι να προτιμήσει την παραμονή του στην Νέα Υόρκη για λογαριασμό των New York Knicks (και των εκατομμυρίων τους) εξέφρασε σε συνέντευξή του ο προπονητής τους «Μέλο» στο Κολλέγιο Syracuse, Τζιμ Μποχάιμ.

 

«Από καθαρά μπασκετική άποψη θα ήταν καλύτερο γι’ αυτόν να πάει στο Σικάγο, γιατί εκεί έχουν καλύτερους παίκτες», δήλωσε ο Μπόχαιμ, που ήταν προπονητής του Άντονι , όταν με την ομάδα του Syracuse κατέκτησαν το πρωτάθλημα το 2003. «Προτίμησε, όμως, να παραμείνει στη Ν. Υόρκη και να προσπαθήσει να αλλάξει τα δεδομένα. Αυό το θεωρώ πολύ σπουδαίο», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι οι Bulls προσέφεραν ένα εντυπωσιακό συμβόλαιο 74 εκατ. δολαρίων στον «Μέλο» για να γίνει «Ταύρος», ενώ είχαν υποσχεθεί και ανταλλάγματα στους Knicks, κάτι, ωστόσο, που η ομάδα της Ν. Υόρκης δεν συζήτησε καν και έπεισε τον Άντονι να παραμείνει ηγέτης της προσφέροντάς του ένα εξίσου εντυπωσιακό πενταετές συμβόλαιο, έναντι 124 εκατ. δολαρίων.

 Ο προπονητής του στο Κολέγιο υποστηρίζει πως ο λόγος που τον κράτησε στη Ν. Υόρκη ήταν η ανάληψη της προεδρίας της ομάδας από τον Φιλ Τζάκσον, κάτι που, όπως αναφέρει, αν δεν είχε συμβεί, ίσως να τον είχε οδηγήσει σε αποχώρηση. «Πιστεύω ότι έτσι έγινε, έμεινε επειδή πιστεύει στον Φιλ», ανέφερε.

Πηγή: slamonline.com

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.