Ο Νοβίτσκι τραγουδά… David Hasselhoff! (vids)

Written by  Σεπ 18, 2014

Ότι ο Ντιρκ Νοβίτσκι είναι ένας από τους κορυφαίους Ευρωπαίους μπασκετμπολίστες όλων των εποχών το γνωρίζαμε. Αυτό που αγνοούσαμε ήταν ότι έχει και άλλα ταλέντα, ένα εκ των οποίων η κιθάρα και το τραγούδι, κάτι που αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή της πατρίδας του!

 

Ο Γερμανός σούπερ σταρ βρέθηκε στο στούντιο τηλεοπτικής εκπομπής γερμανικού καναλιού, προκειμένου να προωθήσει ένα ντοκιμαντέρ που γυρίστηκε αφιερωμένο στη ζωή του. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο και ο ίδιος έδειξε ότι μπορεί το ύψος του και η αξία του ως παίκτη να τρομάζουν, ωστόσο, τελικά είναι ένας πολύ ωραίος τύπος!

Αυτό φάνηκε όταν ο παρουσιαστής της εκπομπής τον προκάλεσε να παίξει στην κιθάρα ένα συμβολικό για τη Γερμανία τραγούδι. Πρόκειται για το «Looking for Freedom», που είχε τραγουδήσει ο διάσημος ηθοποιός David Hasselhoff την ημέρα της πτώσης του τοίχους του Βερολίνου, όταν ο Νοβίτσκι ήταν ακόμα μικρός και έβλεπε τον κόσμο με τα μάτια της νιότης. Ο ίδιος δεν αρνήθηκε την πρόκληση και, παρά τον αρχικό του δισταγμό πήρε την κιθάρα του και τραγούδησε μαζί με τον παρουσιαστή.

Δεν έμεινε, όμως, μόνο εκεί, αφού πήρε θάρρος από το θερμό χειροκρότημα του κοινού και συνέχισε παίζοντας την εισαγωγή ενός άλλου πολύ γνωστού τραγουδιού, του «More than words» των Extreme, μια από τις πιο γνωστές μπαλάντες παγκοσμίως.

Απολαύστε τον Ντιρκ Νοβίτσκι να παίζει και να τραγουδά το «Looking for Freedom»:

  

 

Το τραγούδι, όπως το ερμήνευσε ο David Hasselhoff το 1989: 

 

 

 

 

Πηγή: allball.blogs.nba.com/

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.