Print this page

Ρόουζ: «Το ξέρω ότι σύντομα θα κατακτήσω ένα πρωτάθλημα»

Written by  Οκτ 01, 2014

Αισιόδοξος ότι σύντομα θα κατακτήσει ένα Πρωτάθλημα με τους Chicago Bulls δηλώνει ο Ντέρικ Ρόουζ που ανυπομονεί για την επιστροφή του έπειτα από μία ακόμα χαμένη χρονιά εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού του.

 

Παρόλο που ο ίδιος «ακροβατεί» με δύο σοβαρά χτυπημένα γόνατα και με την λογική αμφισβήτηση από φιλάθλους και media για το αν μπορεί να επιστρέψει ξανά σε υψηλό επίπεδο, η δική του αυτοπεποίθηση, έπειτα και από την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο βρίσκεται ψηλά και δηλώνει αισιόδοξος ότι κάποια στιγμή θα κατακτήσει ένα πρωτάθλημα στο μαγικό κόσμο του NBA.

«Μπορεί να μην είναι φέτος ή του χρόνου, αλλά ξέρω ότι θα τα καταφέρουμε. Το νιώθω ότι σύντομα θα κατακτήσω ένα Πρωτάθλημα και γι’ αυτό δεν ανησυχώ», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του γνωρίζοντας, φυσικά, πως με τις προσθήκες που έκαναν οι Bulls έχει μια πολύ καλή ομάδα συμπαικτών γύρω του, γεγονός που τον κάνει ακόμα πιο αισιόδοξο, ειδικά μετά την φυγή του ΛεμΜπρόν Τζέημς από τους Miami Heat και την προσπάθειά του να χτίσει μια νέα ομάδα που θα πρωταγωνιστεί στο Κλίβελαντ.

Πηγή: suntimes.com