Ζόρισε και τους Σπερς η ΤΣΣΚΑ

Written by  Οκτ 10, 2013

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της η ΤΣΣΚΑ κατά την προετοιμασία της, καθώς, μετά την νίκη της επί των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, αυτή τη φορά χρειάστηκε η παράταση και ένα τρίποντο του Μιλς στην εκπνοή του αγώνα για να λυγήσει από τους Σαν Αντόνιο Σπερς με 95-93.

 

Η ρώσικη ομάδα που βρίσκεται στις ΗΠΑ για μια σειρά από δυνατά φιλικά προετοιμασίας με ομάδες του NBAκατάφερε να έχει μια άκρως επιτυχημένη παρουσία και με εξαιρετικές εμφανίσεις απέδειξε αφενός ότι είναι έτοιμη για μεγάλα πράγματα στη φετινή Ευρωλίγκα, αφετέρου δε ότι η «ψαλίδα» ανάμεσα στις δύο πλευρές του Ατλαντικού έχει κλείσει αρκετά.

Κι αν απέναντι στην ομάδα της Μινεσότα, οι έχοντες μονίμως τη διάθεση για κριτική υποστήριξαν πως δεν πρόκειται για μία από τις πιο δυνατές ομάδες της Λίγκας, απέναντι στους φιναλίστ των τελικών Σαν Αντόνιο Σπερς των τριών Πρωταθλητών Ευρώπης με την Εθνική Γαλλίας (Πάρκερ, Ντιαό, Ντε Κολό), αλλά και βεβαίως και τεράστιων αστέρων, προεξάρχοντος του Τιμ Ντάνκαν, αλλά και των Μανού Τζινόμπιλι, Μάρκο Μπελινέλι και Τιάγκο Σπλίτερ.

Οι δύο ομάδες με εξαίρεση την τρίτη περίοδο, όταν και οι Σπερς ξέφυγαν με 78-63 ήταν κοντά στο σκορ, με τον Τζέρεμι Πάργκο να σκοράρει ακατάπαυστα για τους Ρώσους που επεχείρησαν την αντεπίθεση για την ανατροπή και τελικά οδήγησαν το παιχνίδι στην παράταση με σκορ 86-86. Το ενδιαφέρον διατηρήθηκε μέχρι και την τελευταία επίθεση, καθώς η ΤΣΣΚΑ προηγήθηκε με 93-92, αλλά ο Μιλς με τρίποντο στα 11 δευτερόλεπτα χάρισε τη νίκη στην ομάδα του ΝΒΑ.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.