Κόμπε: «Η καλύτερη προετοιμασία που έκανα ποτέ»

Written by  Οκτ 04, 2014

Ανυπόμονος να ξεκινήσει η αγωνιστική σεζόν που θα σηματοδοτήσει την προτελευταία του «παράσταση» πριν από την απόσυρσή του έπειτα από δύο δεκαετίες στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ δηλώνει ο Κόμπε Μπράιαντ που σε κάθε ευκαιρία αναφέρει πόσο απολαμβάνει την επιστροφή του στην προετοιμασία.

 

Μπαίνοντας πια στην 19η σεζόν του, ο Κόμπε δεν σκέφτεται σε καμία περίπτωση να προφυλάξει τον εαυτό του, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του που τον κράτησε εκτός για πολύ χρονικό διάστημα και για πολλούς έθεσε σε κίνδυνο την καριέρα του, ενώ, μαζί με τον νέο του προπονητή στους Los Angeles Lakers, Μπάιρον Σκοτ δηλώνουν έτοιμοι να αλλάξουν τις νοοτροπίες στην ομάδα και να την ποτίσουν ξανά με το DNAτου πρωταθλητισμού.

Ο ίδιος, μάλιστα, δείχνει πως ευχαριστιέται περισσότερο από κάθε άλλη την συγκεκριμένη προετοιμασία με την ομάδα και δεν έχασε την ευκαιρία να το μοιραστεί με τους φιλάθλους. Μετά την λήξη της τελευταίας προπόνησης, ο «BlackMamba» ανάρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram σχολιάζοντας πως «έπειτα από 18 χρόνια, σε αυτή την προετοιμασία νιώθω την πρόκληση περισσότερο από ποτέ».

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του Τύπου του Λος Άντζελες, ο Σκοτ δεν χαρίζεται σε κανέναν στην προετοιμασία και ο Κόμπε, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα αντιμετωπίζουν σκληρές προπονήσεις καθημερινά με έμφαση στην άμυνα και την ταχύτητα. Παρ’ όλα αυτά, δεν λείπουν και οι ανησυχίες μήπως ο προπονητής του πιέζει πολύ τον Κόμπε, που προέρχεται από έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό, ωστόσο, ο ίδιος δείχνει να απολαμβάνει κάθε λεπτό, βλέποντας, παράλληλα, τους συμπαίκτες του να παίρνουν από την ποιότητά του και να εξελίσσονται καθημερινά δίπλα του.

Πηγή και φωτό: lakersnation.com

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.