«Καυτό» ξεκίνημα από «Παπ» και Αντετοκούνμπο (vids)

Written by  Οκτ 30, 2014

Ελληνικό «χρώμα» είχαν τα παιχνίδια της δεύτερης ημέρας του NBA, καθώς Παπανικολάου και Αντετκούνμπο έκλεψαν τις εντυπώσεις στις αναμετρήσεις των Houston Rockets και Milwaukee Bucks, αντίστοιχα.

 

Ο «ρούκι» Κώστας Παπανικολάου έχει ξεκινήσει δυναμικά τη σεζόν και με το «καλημέρα» του Πρωταθλήματος δείχνει αποφασισμένος να αρπάξει όποιες ευκαιρίες του δοθούν. Στο Σολτ Λέικ Σίτυ, απέναντι στους Utah Jazz, ο «Παπ» είχε 12 πόντους με 4/6 τρίποντα, προσθέτοντας ακόμα στη στατιστική του 2 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 κόψιμο, επίδοση που αφήνει πολλά χαμόγελα για τη συνέχεια. Οι Houston Rockets επικράτησαν με 104-93 και έκαναν το 2-0, ωστόσο, το κέρδος για τον Έλληνα φόργουορντ είναι ότι ξεκινά δυναμικά και με τις προοπτικές να ανοίγονται μπροστά του λαμπρές. Αυτό που χρειάζεται είναι υπομονή και συνέχεια στην προσπάθεια, κάτι που ο ίδιος δείχνει να συνειδητοποιεί με το να κρατά χαμηλά τους τόνους.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του «Παπ» στο παρακάτω βίντεο: 

 

 

 Πιο έμπειρος από πέρσι, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεκίνησε επίσης δυναμικά τη χρονιά, αποφασισμένος φέτος να πρωταγωνιστήσει στην προπάθεια των Milwaukee Bucks για μια καλύτερη σεζόν από πέρσι που τερμάτισαν στην τελευταία θέση. Ο «Greek Freak» στο εναρκτήριο παιχνίδι της χρονιάς είχε 10 πόντους, 5 ριμπάουντ και το κόψιμο της βραδιάς, στην ήττα των Bucks στην παράταση με 106-108 από τους Charlotte Hornets που είχαν μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κέμπα Γουόκερ με 26 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπά του: 

  

 

 

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της ημέρας, ξεχωρίζει η εκπληκτική εμφάνιση του Μαρκ Γκασόλ με 32 πόντους και 9 ριμπάουν στην νίκη των Memphis Grizzlies επί των Minnesota Timberwolves με 101-105, η εκπληκτική επικράτηση των Chicago Bulls επί των New York Knicks με 104-80 στην επιστροφή του Ντέρικ Ρόουζ, ο οποίος σημείωσε 13 πόντους με 3 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 2 κλεψίματα, αλλά και οι 31 πόντοι του Κόμπε Μπράιαντ που, όμως, δεν έφτασαν στους Los Angeles Lakers να αποφύγουν τη βαριά ήττα με 119-99 από τους Phoenix Suns. Νίκη και για τους Miami Heat στην πρώτη τους αναμέτρηση της μετά-ΛεΜπρόν εποχής.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα που σημειώθηκαν στις χθεσινές αναμετρήσεις:

Milwaukee Bucks – Charlotte Hornets 106-108

Philadelphia 76ers – Indiana Pacers 91-103

Brooklyn Nets – Boston Celtics 105-121

Washington Wizards – Miami Heat 95-107

Atlanta Hawks – Toronto Raptors 102-109

Minnesota Timberwolves – Memphis Grizzlies 101-105

Chicago Bulls - New York Knicks 104-80

Detroit Pistons – Denver Nuggets 79-89

Houston Rockets - Utah Jazz 104-93

Los Angeles Lakers - Phoenix Suns 99-119

Golden State Warriors – Sacramento Kings 95-77

Oklahoma City Thunder – Portland Trail Blazers 89-106

Δείτε  highlights από τις χθεσινές αναμετρήσεις:

 

 

 

 

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τις εξής αναμετρήσεις:

Washington Wizards – Orlando Magic

Detroit Pistons – Minnesota Timberwolves

New York Knicks – Cleveland Cavaliers

Utah Jazz – Dallas Mavericks

Oklahoma City Thunder – Los Angeles Clippers 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.