Print this page

Κόμπε: «Δεν πάω πουθενά. Είμαι ένας Laker!»

Written by  Νοε 04, 2014

Αιώνια πιστός στους Los Angeles Lakers δηλώνει ο Κόμπε Μπράιαντ, ο οποίος έβαλε τέλοςστη φημολογία που ήθελε τους «λιμνανθρώπους» να σκέφτονται ακόμα και την απομάκρυνσή του, μετά το κακό ξεκίνημα στη σεζόν.

 

Με τους Lakers να παραμένουν χωρίς νίκη έπειτα από τέσσερις αγώνες στο ξεκίνημα μιας σεζόν που ήταν γεμάτη φιλοδοξίες, ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες γκρίνιες και πολλοί είναι εκείνοι που ζητούν ακόμα και την ανταλλαγή του Κόμπε Μπράιαντ. Δεν είναι λίγοι, μάλιστα, αυτοί που υποστηρίζουν πως θα ήθελε να πάει σε μια ομάδα που θα του δώσει τη δυνατότητα να διεκδικήσει κάποιον τίτλο, μια που πλέον βρίσκεται στη Δύση της καριέρας του. Ο ίδιος, ωστόσο, σε δηλώσεις του δηλώνει πιστός στην ομμάδα, τη φανέλα της οποίας τιμά εδώ και 18 χρόνια και πως δεν προτίθεται να φύγει. «Ακούω τις φήμες που λένε ότι στο τέλος της καριέρας μου θα έπρεπε να αναζητήσω κάτι άλλο και να ζητήσω να φύγω. Όμως,  εγώ δεν το κάνω αυτό. Είμαι απίστευτα πιστός στους Lakers. Πιστεύω μόνο στην «μάχη» μέσα από τις δυσκολίες και στο να απολαμβάνεις τις καλές στιγμές. Είναι ευθύνη μου να μας φέρω στο καλύτερο σημείο που μπορούμε να φτάσουμε και είναι σημαντικό να πλησιάζουμε τους στόχους μας μέρα με την ημέρα».

Την ίδια ώρα, ωστόσο, οι φήμες που τον θέλουν να οδεύει προς τη Ν. Υόρκη με τη μορφή της ανταλλαγής φουντώνουν μετά τα πρώτα άσχημα αποτελέσματα, ο ίδιος, όμως, ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει να αφήσει την ομάδα στην οποία έχει αγωνιστεί και έχει κατακτήσει 5 δαχτυλίδια Πρωταθλητή. «Έχω περάσει φανταστικές στιγμές εδώ. Μπορείς πάντα να κρατάς τις αναμνήσεις από τις καλές στιγμές και να ξεχνάς τις άσχημες. Όχι, δεν έχω καμία πρόθεση να φύγω. Είμαι ένας Laker», δηλώνει ξεκάθαρα.

Όπως υπενθυμίζεται, ο Κόμπε είχε εμφανιστεί και το 2007 πολύ απογοητευμένος από την πορεία της ομάδας και φήμες έλεγαν ότι ο ίδιος είχε ζητήσει την ανταλλαγή του, εάν η διοίκηση της ομάδας δεν ποσπαθούσε να του φέρει κάποια βοήθεια, ώστε να ξαναγίνει ανταγωνιστική. Τότε ήταν που ήρθε στο Λος Άντζελες και ο Πάου Γκασόλ, ο οποίος βοήθησε να ανέβει επίπεδο η ομάδα και στην διεκδίκηση τίτλων.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, όλα φαίνονται αλλιώς και όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις του ίδιου του «Black Mamba», αν κάτι δεν αλλάξει εντελώς δραστικά, η καριέρα του θα ολοκληρωθεί στους Lakers, κάτι που φροντίζει να ξεκαθαρίσει πως επιθυμεί διακαώς.

Πηγή: lakersnation.com