«Πέταξε» ξανά Αντετοκούνμπο (vids)

Written by  Νοε 12, 2014

Με τον «σεληνιασμένο» Γιάννη Αντετοκούνμπο να πραγματοποιεί άλλη μία εξαιρετική εμφάνιση, οι Milwaukee Bucks πέτυχαν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους και δείχνουν να βρίσκονται σε καλή κατάσταση στο ξεκίνημα της σεζόν. Σπουδαία εμφάνιση και από τον Κώστα Κουφό στη νίκη των Memphis Grizzlies επί των LA Lakers.

 

Μια «ανάσα» από το double-double βρέθηκε o Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος σημείωσε 14 πόντους και μάζεψε 9 ριμπάουντ, ενώ είχε και δύο κοψίματα, στη νίκη των Milwaukee Bucks επί των Oklahoma City Thunder με 78-85. Είναι η τέταρτη νίκη των Bucks σε οκτώ αναμετρήσεις, ξεκίνημα σαφώς καλύτερο από το περσινό, που αφήνει ελπίδες για ακόμα καλυτερη πορεία στη συνέχεια, ενώ η μέχρι σήμερα παρουσία του νεαρού Έλληνα δείχνει πως είναι έτοιμος να κάνει ακόμα πιο σπουδαία πράγματα από αυτά που πέτυχε στην rookie χρονιά του. Ο Ρέτζι Τζάκσον με 29 πόντους, 4ριμπάουντ κια 4 ασίστ ήταν ό,τι καλύτερο είχαν αν επιδείξουν οι Thunder που, απόντος του Ντουράντ δεν έχουν κάνει καθόλου καλό ξεκίνημα μένοντας μέχρι στιγμής στο 2-6.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της χθεσινής αναμέτρησης: 

 

 

Σπουδαία εμφάνιση με 14 πόντους και 3 ριμπάουντ, προσφέροντας, παράλληλα, ορισμένα από τα καλύτερα highlights της βραδιάς πραγματοποίησε ο Κώστας Κουφός που συνέβαλε τα μέγιστα στην νίκη των Memphis Grizzlies επί των παραπαίοντων LA Lakers με 102-107. Ο Έλληνας σέντερ δείχνει να έχει ξεκινήσει καλά τη φετινή χρονιά και, μαζί με τον Κόνλεϊ που πέτυχε 23 πόντους και τον Μαρκ Γκασόλ που άγγιξε το triple double με 8 πόντους, 8 ριμπάουντ και 9 ασίστ, οδήγησαν την ομάδα τους στο 7-1 στο ξεκίνημα της σεζόν. Αντίθετα, παρά την ηρωική προσπάθεια και τους 28 πόντους, τα 7 ριμπάουντ και τις 9 ασίστ του Κόμπε Μπράιαντ, οι Lakers έμειναν στο 1-6 και απογοήτευσαν ακόμα περισσότερο τους φίλους τους που βλέπουν τον «Black Mamba» να αγωνίζεται σχεδόν μόνο για να κρατήσει τους πάλαι ποτέ Πρωταθλητές σε αξιοπρεπές επίπεδο.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του Κώστα Κουφού στην αναμέτρηση: 

 

 

 

 

Στα υπόλοιπα χθεσινά παιχνίδια ξεχωρίζει η μαγική βραδιά του Ντιρκ Νοβίτσκι που ανέβηκε στην 9η θέση των σκόρερ στην ιστορία του NBA και έγινε ο πρώτος μη Αμερικανός παίκτης που βρίσκεται τόσο ψηλά, καθώς και η νέα νίκη των Toronto Raptors, αυτή τη φορά επί των Orlando Magic, με την οποία συνέχισαν την ξέφρενη μέχρι στιγμής πορεία τους.

Αναλυτικά τα χθεσινά αποτελέσματα:

Orlando Magic - Toronto Raptors 100-104

LA Lakers - Memphis Grizzlies 102-107

Oklahoma City Thunder - Milwaukee Bucks 78-85

Sacramento Kings – Dallas Mavericks 98-106

Charlotte Bobcats – Portland Trail Blazers 100-102

San Antonio Spurs – Golden State Warriors 113-100

Δείτε τα highlights της χθεσινής βραδιάς, με έντονο «ελληνικό» στοιχείο: 

  

 

 

Το πρόγραμμα των σημερινών αναμετρήσεων:

Detroit Pistons – Washington Wizards

Utah Jazz – Atlanta Hawks

Oklahoma City Thunder – Boston Celtics

Indiana Pacers – Miami Heat

Orlando Magic – New York Knicks

Portland Trail Blazers – Denver Nuggets

Brooklyn Nets – Phoenix Suns

Houston Rockets – Minnesota Timberwolves

Φωτό: Bucks

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.