Ο «χαμένος» γιος του Ουίλτ Τσάμπερλεϊν

Written by  Μαρ 09, 2015

Ο 50χρονος Άαρον Λέβι (Aaron Levi), ο οποίος κατοικεί στο Σαν Φρανσίσκο και επαγγέλλεται χαράκτης και ψηφιακός καλλιτέχνης, υποστηρίζει ότι είναι γιος του Ουίλτ Τσάμπερλέϊν.

 Ο θρύλος του ΝΒΑ, ο οποίος απεβίωσε στις 12 Οκτωβρίου του 1999 εξαιτίας καρδιακής ανεπάρκειας, εικάζεται, σύμφωνα πάντα με τον «Μύθο», ότι έχει συνευρεθεί με 20.000 γυναίκες κατά τη διάρκεια της ζωής του. Είναι πολύ πιθανόν λοιπόν ο Άαρον, που γεννήθηκε κατά την αγωνιστική περίοδο 1964-1965, την οποία ο Ουίλτ ξεκίνησε στους Ουόριορς και ολοκλήρωσε στους 76ers, να πρόκειται για ένα από τα χιλιάδες νυχτοπερπατήματα του «άστατου» πατέρα του.

Το 2003, ο Λέβι άρχισε να αναζητά τις απαντήσεις στα ερωτήματα που τον βασάνιζαν, συναντώντας αρχικά τη βιολογική του μητέρα. Αυτή με τη σειρά της του εκμυστηρεύτηκε το μεγάλο της μυστικό. Πως πρόκειται για το βλαστάρι ενός από τους κορυφαίους αθλητές στην ιστορία της καλαθόσφαιρας.

Από την πλευρά του, ο Λέβι δε θέλει να κηλιδώσει το όνομα του πατέρα του και ζητά να μάθει όσο περισσότερα μπορεί για αυτόν. «Ήταν δύσκολο να αισθάνομαι ότι είμαι το μυστικό της μητέρας μου, του μυστικό του Ουίλτ και το μυστικό της οικογένειας Τσάμπερλεϊν. Ξέρω ότι αν δεν κάνω τίποτα, το ταξίδι μου δε θα ολοκληρωθεί. Δεν είναι εύκολο να αποδεχθείς ότι είσαι «προϊόν» ενός one night stand. Αυτό που ήθελα από εκείνη ήταν να μου πει κάτι καλό για αυτόν. Συνειδητοποίησα βέβαια πως τα αισθήματά μας ήταν τελείως διαφορετικά. Αυτή τον θεωρούσε γυναικοκατακτητή. Για εμένα, είναι ο πατέρας μου».

Ποιος είπε ότι τα παιδιά των διασήμων είναι ευτυχισμένα και έχουν λύσει όλα τους τα προβλήματα; Η συνέχεια, πάντως, της ιστορίας αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. 

Πηγή: slamonline.com

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.