«Σάρωσε» ξανά τους Warriors ο ΛεΜπρόν (vid)

Written by  Ιουν 10, 2015

Ο ΛεΜπρόν Τζέημς επ΄στρεψε στο Κλίβελαντ με σκοπό να φέρει το ντίτλο του Πρωταθλητή NBA στην αγαπημένη του ομάδα. Στη σειρά των τελικών κάνει απίστευτα πράγματα, οδηγώντας αρχικά στο “break” και, στη συνέχεια, στο 2-1 με την νίκη των Cleveland Cavaliers με 96-91 επί των Golden State Warriors.

 

Οι «Cavs» έχουν τον εντυπωσιακό ΛεΜπρόν Τζέημς να κάνει ό, τι θέλει στους τελικούς, συντρίβοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και να οδηγεί βήμα βήμα την ομάδα του προς την κατάκτηση του μεγάλου στόχου. Ο “King James” σημείωσε 40 πόντους, με 12 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 4 κλεψίματα, 2 κοψίματα και 4 λάθη και ήταν για μία ακόμα φορά εκείνος που συγκέντρωσε τα βλέμματα πάνω του με τα εκπληκτικά κατορθώματά του.

Σπουδαία εμφάνιση και από τον Ματ Ντελαβέντοβα με 20 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Ο Αυστραλός γκαρντ, μάλιστα, ταλαιπωρήθηκε τόσο από την υπερπροσπάθεια να μαρκάρει τον Στεφ Κάρι, που αναγκάστηκε μετά τη λήξη του αγώνα να μεταβεί στο νοσοκομείο υποφέροντας από κράμπες στα πόδια.

Από την πλευρά του, ο ηγέτης των Golden State Warriors είχε 27 πόντους με 6 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 3 κλεψίματα, αλλά και 6 λάθη, ενώ 15 πόντους με 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ είχε ο Αντρέ Ιγκουοντάλα.

Η σειρά θα συνεχιστεί με τον τέταρτο τελικό και πάλι στο Κλίβελαντ, όπου οι Cavaliers θα αναζητήσουν την νίκη που θα τους φέρει ένα βήμα πριν την κατάκτηση του τίτλου και οι Golden State Warriors την ισοφάριση της σειράς πριν επιστρέψουν στην έδρα τους για το πέμπτο παιχνίδι.

Τα δωδεκάλεπτα: 24-20, 44-37, 72-55, 96-91

Cleveland Cavaliers (Μπλατ): Τζέιμς 40, Τόμπσον 10, Μοζγκόφ 6, Σάμπερτ 3, Ντελαβεντόβα 20, Σμιθ 10, Τζόουνς 7, Μίλερ, 


Golden State Warriors (Κερ): Μπαρνς, Γκριν 7, Μπόγκουτ 4, Τόμπσον 14, Κάρι 27, Ιγκουοντάλα 15, Έζελι 5, Λίβινγκστον 4, Μπαρμπόσα 4, Λι 11

Φωτό: Cleveland Cavaliers

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.