Ξανάπιασε μπάλα ο Κόμπε

Written by  Αυγ 23, 2015

Ο Κόμπε Μπράιαντ είναι αποφασισμένος να επιστρέψει δυνατός για τις τελευταίες του «παραστάσεις» στο NBAέπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του στον ώμο που τον οδήγησε στο χειρουργείο, αφήνοντάς τον εκτός αγωνιστικής δράσης για εννέα μήνες.

 

Ο “BlackMamba” ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης και βρέθηκε ξανά στο γήπεδο να δοκιμάσει μερικά σουτ, για πρώτη φορά μετά τον Ιανουάριο. Όπως ο ίδιος δηλώνει, είναι αποφασισμένος να βρεθεί στη γραμμή της εκκίνησης για την 20η –και τελευταία; - σεζόν της καριέρας του. Οι άνθρωποι των Los Angeles Lakers ανυπομονούν να τον δουν και πάλι στο παρκέ, ωστόσο, αυτή τη φορά σε συνεννόηση με τον ίδιο δεν πρόκειται να βιαστούν αν δεν υπάρχει πλήρης αποκατάσταση, προκειμένου να αποφύγουν να βρεθούν στη δυσάρεστη θέση που βρίσκονται τα τελευταία τρία χρόνια, στα οποία οι τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν να ολοκληρώσει τις σεζόν.

Τη θέση του θα καλύψουν οι νέες προσθήκες της ομάδας, Λου Ουίλιαμς, Ρόι Χίμπερτ, Μπράντον Μπας, ενώ ευκαιρία θα δοθεί και στον ρούκι Ντ’ Άντζελο Ράσελ, έως ότου ο Κόμπε είναι απολύτως έτοιμος να βρεθεί στο παρκέ.

Να σημειωθεί ότι οι Los Angeles Lakers αντιμετωπίζουν στην πρεμιέρα της νέας σεζόν τους Minnesota Timberwolves στις 28 Οκτωβρίου.

Πηγή: hangtime.blogs.nba.com

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.