Αρχίζει η μεγάλη γιορτή!

Written by  Οκτ 27, 2015

Η ώρα που οι μπασκετόφιλοι όλου του πλανήτη περίμεναν, έφτασε! Η regular season του NBA ξεκινά με τρεις αναμετρήσεις και το θέαμα αναμένεται να είναι εντυπωσιακό για μια ακόμα χρονιά.

 

Οι Πρωταθλητές NBA Golden State Warriors θα ξεκινήσουν την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου τους υποδεχόμενοι τους New Orleans Pelicans, στον πάγκο των οποίων θα βρίσκεται ο Άλβιν Τζέντρι, μέχρι πρότινος βοηθός προπονητή των «Πολεμιστών». Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ο περσινός MVP του πρωταθλήματος, Στέφ Κάρι και οι συμπαίκτες του θα παραλάβουν σε ειδική τελετή τα δαχτυλίδια του Πρωταθλητή για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο αγώνας της πρεμιέρας, ωστόσο, θα γίνει νωρίτερα, αφού στο «United Center» του Σικάγο, οι Chicago Bulls θα υποδεχθούν τους περσινούς φιναλίστ Cleveland Cavaliers. Ο ΛεΜπρόν Τζέημς δηλώνει έτοιμος για την έναρξη της χρονιάς, στο τέλος της οποίας φιλοδοξεί να.. .τελειώσει τη δουλειά που άφησε στη μέση, οδηγώντας τους “Cavs” στην κατάκτηση του τίτλου. Απέναντί του, θα βρεθεί ο Ντέρικ Ρόουζ, ο οποίος δηλώνει πανέτοιμος να κάνει μια καινούρια αρχή, αφήνοντας πίσω την τριετία που προηγήθηκε που στιγματίστηκε από τους σοβαρούς τραυματισμού του.

Το τρίτο παιχνίδι της πρεμιέρας θα διεξαχθεί στη «Philips Arena» της Ατλαντα, όπου οι Atlanta Hawks θα υποδεχθούν τους Detroit Pistons. Τα «Γεράκια» παρά τα νέα πρόσωπα στη σύνθεσή τους ελπίζουν ότι θα δώσουν συνέχεια στην περσινή κορυφαία σεζόν της ιστορίας τους, ενώ από την άλλη οι Pistonsστοχεύουν να ξαναμπούν στα play off έπειτα από απουσία επτά ετών.

Η δεύτερη ημέρας της νέας χρονιάς συνεχίζεται τα ξημερώματα της Πέμπτης με 13 αναμετρήσεις. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.