Και το θέαμα συνεχίζεται!

Written by  Νοε 03, 2013

Πλούσιο θέαμα και εκπληκτικές αναμετρήσεις είναι και η χθεσινή ημέρα στο NBA, όπου διεξήχθησαν οκτώ αναμετρήσεις. Συνέχεια στην δράση σήμερα με έξι ακόμα πιο δυνατές μονομαχίες από τον μαγικό κόσμο πέρα από τον Ατλαντικό.

 

Οι φιλόδοξοι Chicago Bulls με τον Ντέρικ Ρόουζ να έχει επιστρέψει, αλλά ακόμα να μην έχει βρει πλήρως τον καλό του εαυτό, δεν τα κατάφεραν απέναντι στους 76ers που έχουν ξεκινήσει φέτος πολύ δυνατά. Η ομάδα της Φιλαδέλφεια πήρε τη νίκη με 107-104 έχοντας και πάλι έναν εκπληκτικό Κάρτερ – Γουίλιαμς, ο οποίος στο ξεκίνημα της σεζόν βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για ρούκι της χρονιάς.

Στο Σολτ Λέικ Σίτυ, οι Houston Rockets συνέχισαν το εκπληκτικό σερί τους και επικράτησαν στην έδρα των Utah Jazz, που περνούν μία από τις πιο δύσκολες μεταβατικές περιόδους της ιστορίας τους με 93-104.

Οι Indiana Pacers πέρασαν από το Cleveland, όπου επικράτησαν των Cavaliers με 74-89, δείχνοντας πως βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα και έχουν δυνατότητες για πολύ ψηλά.

Ήττα εντός έδρας και για τους San Antonio Spurs που έχασαν από το Portland με 105-115 και δείχνουν στις αρχές της σεζόν να αναζητούν φρεσκάδα ώστε να επιβεβαιώσουν πως, ακόμα κι αν ο μέσος όρος ηλικίας τους είναι υψηλός, μπορούν να φτάσουν ψηλά, όπως και πέρσι.

Στους αγώνες με…ελληνικό ενδιαφέρον, οι Milwaukee Bucks του Γιάννη Αντετοκούνμπο ηττήθηκαν από τους Boston Celtics με τον νεαρό γκαρντ να σημειώνει δύο πόντους και να μαζεύει ισάριθμα ριμπάουντ.

Στον άλλο αγώνα με ελληνική παρουσία οι Memphis Grizzlies ηττήθηκαν από τους Dallas Mavericks με 111-99 με τον Κώστα Κουφό να πετυχαίνει 7 πόντους και να μαζεύει 8 ριμπάουντ και τον Νικ Καλάθη να πετυχαίνει άλλους 2.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει έξι αναμετρήσεις:

Boston Celtics – Detroit Pistons

Washington Wizards – Miami Heat

Brooklyn Nets – Orlando Magic

Phoenix Suns – Oklahoma Thunder

Minnesota Timberwolves – New York Knicks

Atlanta Hawks – Los Angeles Lakers

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.