Τουλάχιστον, είναι παικταράς!

Written by  Σεπ 27, 2016

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι αναμφίβολα ένας από τους ανερχόμενους σταρ του NBA και το μεγαλύτερο πρότζεκτ του ελληνικού μπάσκετ. Το ταλέντο του ξεχειλίζει και όλοι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού έχουν να λένε πόσο σπουδαίος είναι. Στο μπάσκετ. Γιατί όσο κι αν τον αγαπάμε, ο Γιάννης με τα ανέκδοτα έχει ένα μικρό θέμα!

Ο Έλληνας διεθνής παίκτης δείχνει ότι απολαμβάνει κάθε στιγμή της παρουσίας του στον μαγικό κόσμο του NBA και πως έχει αρχίσει να ενσωματώνεται στην αμερικανική κουλτούρα. Αυτό έδειξε και στην Media Day των Milwaukee Bucks, όταν απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων με χιούμορ, αλλά και σοβαρότητα όπου χρειάστηκε, αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο ότι έχει αντιληφθεί πλήρως το ρόλο του χωρίς να κρύβει τη φιλοδοξία του να φτάσει πολύ ψηλά.

Ο “Yiannis” θέλησε να σπάσει τον πάγο με το ξεκίνημα της συνέντευξης και γι’ αυτό είπε στους δημοσιογράφους ότι πριν ξεκινήσουν, έχει ένα ανέκδοτο να τους πει. Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι το ανέκδοτο ήταν τόσο… κρύο που θα ζήλευε ακόμα και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος των Ράδιο Αρβύλα. Ο ίδιος ο Γιάννης, όμως, γέλασε με την ψυχή του και αυτό φάνηκε από την αντίδρασή του στην παγωμάρα των παρευρισκομένων.

Δεν πειράζει, Γιάννη! Τουλάχιστον είσαι παικταράς και σε καμαρώνουμε!

 

Δείτε ΕΔΩ το ανέκδοτο του Γιάννη Αντετοκούνμπο. 

Φωτό: Milwaukee Bucks

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.