Ρόουζ τέλος για όλη τη σεζόν!

Written by  Νοε 25, 2013

Αυτό που φοβόνταν όλοι στο Chicago και όχι μόνο τελικά επιβεβαιώθηκε, καθώς, όπως ανακοινώθηκε από το ιατρικό επιτελείο των Bulls, ο Ντέρικ Ρόουζ θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, έπειτα από την χειρουργική επέμβαση στο γόνατο, στην οποία υποβλήθηκε.

 

Ο πλέι μέικερ των ChicagoBullsυπέστη ρήξη μηνίσκου στον αγώνα της περασμένης Παρασκευής απέναντι στους Portland Trail Blazers και σήμερα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης. Παρ’ όλο, ωστόσο, που η επέμβαση ήταν επιτυχής και το πρόβλημα αποκαταστάθηκε πλήρως, ο Ρόουζ θα μείνει εκτός μάχης για το υπόλοιπο της σεζόν, καθώς θα χρειαστεί χρόνος, ώστε το γόνατό του να είναι σε θέση να αντέξει την ταλαιπωρία των αγώνων στο NBA.

Ο Ρόοουζ θα χάσει έτσι μία ακόμα ευκαιρία να αναδείξει το ταλέντο του, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι στα τελευταία τρία χρόνια έχει καταφέρει να αγωνιστεί μόλις σε 50 παιχνίδια. Στη φετινή σεζόν, την πρώτη που επέστρεψε μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο αριστερό γόνατο, πρόλαβε να παίξει σε μόλις δέκα παιχνίδια δείχνοντας, φανερά επηρεασμένος, χωρίς, ωστόσο, να λείψουν και ορισμένες εξαιρετικές εμφανίσεις.

Οι φανς των Bulls, αλλά και του ίδιου του Ρόουζ θα στερηθούν, λοιπόν, άλλη μία χρονιά το τεράστιο ταλέντο του, ενώ και η ομάδα θα πρέπει εκ νέου να μάθει να ζει χωρίς αυτόν.

Το σημαντικότερο, ωστόσο, είναι να επιστρέψει γερός στα γήπεδα, γιατί εκτός του ότι η υγεία είναι το πιο σπουδαίο στον αθλητισμό και την κοινωνία, ο Ρόουζ είναι ένας παίκτης, ο οποίος μπορεί να προσφέρει εντυπωσιακές στιγμές. Ευχή όλων είναι η αυγή του πρωταθλήματος 2014-15 πια, να τον βρει γερό και έτοιμο για ένα νέο ξεκίνημα.

Πηγή: NBA.com

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.