Η κατρακύλα των Bulls, ανάσα για τους Jazz! (vids)

Written by  Νοε 26, 2013

Τα σημάδια της απουσίας και του σοκ της απώλειας του Ντέρικ Ρόουζ έκαναν την εμφάνισή τους από νωρίς, αφού οι Chicago Bulls έπεσαν θύμα ακόμα και των απογοητευτικών μέχρι χθες Utah Jazz, από τους οποίους ηττήθηκαν με 89-83.

 

Οι Bulls έκαναν την τέταρτη σερί ήττα τους και πλέον, παρ’ όλο που ξεκίνησαν τη χρονιά με ελπίδες ότι θα φτάσουν αρκετά ψηλά, πρέπει να βρουν τρόπο να αναζητήσουν νέους στόχους και πρώτα από όλα, να καταφέρουν να συνέλθουν από την απώλεια του Ντέρικ Ρόουζ, ο οποίος μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο, θα χάσει όλη την υπόλοιπη σεζόν.

Αντίθετα, οι Jazz που εξακολουθούν να έχουν το χειρότερο ρεκόρ στην ιστορία τους (2-14) και παραμένουν στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος, πήραν μια νίκη περισσότερο γοήτρου και ευελπιστούν να είναι η αρχή για μια καλύτερη συνέχεια που θα τους βοηθήσει να τερματίσουν έστω με αξιοπρέπεια σε μια από τις πιο μεταβατικές περιόδους εδώ και περισσότερες από τρεις δεκαετίες.

Δείτε τα highlights από τη νίκη των Utah Jazz επί των Chicago Bulls:

 

 

 Στα άλλα παιχνίδια της χθεσινής ημέρας, ο Κώστας Κουφός έδειξε ότι μπορεί να αρπάξει την ευκαιρία της απουσίας του Μαρκ Γκασόλ, ο οποίος τραυματίστηκε και θα απουσιάσει για περίπου δύο μήνες και, απέναντι στους Houston Rockets είχε εξαιρετικά στατιστικά με 8 πόντους, 13 ριμπάουντ και 2 τάπες στην ήττα των Memphis Grizzlies με 86-93. Ο Νικ Καλάθης είχε σχετικά καλή παρουσία με 4 πόντους και 3 ασίστ.

Χρόνο συμμετοχής πήρε ξανά και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, στη νέα ήττα των Milwaukee Bucks από τους Detroit Pistons με 113-94. Ο νεαρός φόργουορντ είχε 6 πόντους και 4 ριμπάουντ στην ένατη σερί ήττα της ομάδας του, που δεν δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Αναλυτικά, χθες σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Boston Celtics – Charlotte Hornets 96-86

Minnesota Timberwolves – Indiana Pacers 84-98

Milwaukee Bucks – Detroit Pistons 94-113

Phoenix Suns – Miami Heat 92-107

Houston Rockets – Memphis Grizzlies 93-86

DenverNuggets – Dallas Mavericks 110-96

New Orleans Pelicans – San Antonio Spurs 93-112

Chicago Bulls – Utah Jazz 83-89

New York Knicks – Portland trail Blazers 91-102

Δείτε τα highlights από τις χθεσινές αναμετρήσεις:

 

 

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τις εξής αναμετρήσεις:

Brooklyn Nets – Toronto Raptors

LA Lakers – Washington Wizards

Orlando Magic – Atlanta Hawks

Golden State Warriors – New Orleans Pelicans

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.