Print this page

Ο τραυματισμός του Χέιγουορντ σόκαρε στην πρεμιέρα

Written by  Οκτ 18, 2017

Από τον σοκαριστικό τραυματισμό του Γκόρντον Χέιγουορντ σημαδεύτηκε η πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος του NBA, με τον φόργουορντ που έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα των Boston Celtics να παθαίνει κάταγμα στον αστράγαλο του αριστερού ποδιού του και η σεζόν του ουσιαστικά να τελειώνει πριν καν αρχίσει.

Μόλις στην πρώτη περίοδο ο παίκτης που ήταν από τις ηχηρές μεταγραφές της σεζόν, αφήνοντας τους Utah Jazz για τη Βοστόνη, προσπάθησε να σκοράρει με θεαματικό τρόπο, προσγειώθηκε με άτσαλο τρόπο, με αποτέλεσμα να σοκάρει όλους τους θεατές, αλλά και όποιον παρακολουθούσε την αναμέτρηση. Τα μηνύματα συμπαράστασης από συμπαίκτες, αντιπάλους, αλλά και απλούς φιλάθλους είναι εκατοντάδες, ενώ και η πρώην ομάδα του δεν ξέχασε την προσφορά του, στέλνοντας ευχές για ταχεία ανάρρωση.

Στοπ αγωνιστικό κομμάτι, οι Boston Celtics γνώρισαν την ήττα από τους Cleveland Cavaliers, με τον Λεμπρόν Τζέημς να χαρίζει το πρώτο του σόου στη χρονιά, με 29 πόντους, 16 ριμπάουντ, 9 ασίστ και 2 κοψίματα.

Στην άλλη αναμέτρηση της πρεμιέρας, οι Houston Rockets, με τον Τζέημς Χάρντεν να κάνει μεγάλο παιχνίδι με 27 πόντους, 6 ριμπάουντ, 10 ασίστ και 1 κλέψιμο, πήραν τη νίκη επί των Πρωταθλητών Golden State Warriors με 122-121, με τον Στεφ Κάρι να έχει 22 πόντους, με 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ, τον Κέβιν Ντουράντ να σημειώνει 20 πόντους με 5 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 4 κοψίματα, αλλά και 8 λάθη και τον Ντρέιμοντ Γκριν να φτάνει κοντά στο triple-double με 9 πόντους, 11 ριμπάουντ και 13 ασίστ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Cleveland Cavaliers - Boston Celtics 102-99

Golden State Warriors - Houston Rockets 121-122

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει πλούσια δράση με 11 αναμετρήσεις. Αναλυτικά:

Detroit Pistons – Charlotte Hornets

Indiana Pacers – Brooklyn Nets

Orlando Magic – Miami Heat

Washington Wizards – Philadelphia 76ers

Boston Celtics – Milwaukee Bucks

Memphis Grizzlies – New Orleans Pelicans

Dallas Mavericks – Atlanta Hawks

Utah Jazz – Denver Nuggets

San Antonio Spurs – Minnesota Timberwolves

Phoenix Suns – Portland Trail Blazers

Sacramento Kings – Houston Rockets

 

Φωτό: nba.com