Print this page

Στην κορυφή του top 10 ο “Yiannis”!

Written by  Δεκ 01, 2013

Η χθεσινή ημέρα στο NBA ήταν ιστορική όχι μόνο για τα αποτελέσματα των ομάδων, τα οποία εμείς εδώ στην ταπεινή γωνιά μας στον πλανήτη βάλαμε στην άκρη, αλλά για το ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε ο πρώτος Έλληνας παίκτης που κατακτά την κορυφή του top 10 στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου!

 Τι κι αν οι Milwaukee Bucks μετρούσαν 11 συνεχόμενες ήττες; Τι κι αν ο ίδιος στα τελευταία παιχνίδια δεν αγωνιζόταν πολύ. Ο νεαρός φόργουορντ άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία που του έδωσε ο προπονητής του και με μία εκπληκτική εμφάνιση οδήγησε την ομάδα του στη νίκη επί των Boston Celtics με 92-85. Ο “Yiannis” πέτυχε 10 πόντους με 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1 τάπα, στην εξέλιξη της οποίας έκανε ένα εκπληκτικό κάρφωμα, το οποίο του χάρισε την κορυφή του top 10 της αγωνιστικής!

Εξαιρετική εμφάνιση έκανε στην ήττα των Memphis Grizzlies από τους Brooklyn Nets με 97-88 και ο Κώστας Κουφός, ο οποίος απόντος του Μαρκ Γκασόλ βρίσκει χρόνο συμμετοχής. Ο Έλληνας σέντερ πέτυχε double-doubleμε 10 πόντους και 11 ασίστ, χωρίς , ωστόσο, να μπορέσει να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη. Μικρή συμμετοχή είχε και ο Νικ Καλάθης, ο οποίος αγωνίστηκε για πέντε περίπου λεπτά πετυχαίνοντας μόλις 2 πόντους.

Στα υπόλοιπα αποτελέσματα αξίζει να γίνει αναφορά στην εκτός έδρας νίκη των Houston Rockets επί των San Antonio Spurs με 112-106, αλλά και στη νίκη των Utah Jazz που στα τελευταία παιχνίδια δείχνουν σημάδια ανάκαμψης, επί των Phoenix Suns με 112-104. Ωστόσο, όλα τα επισκιάζει η εκπληκτική εμφάνιση των Ελλήνων παικτών που μας κάνουν για μία ακόμα φορά υπερήφανους.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της χθεσινής ημέρας:

Atlanta Hawks – Washington Wizards 101-108

Chicago Bulls – Cleveland Cavaliers 93-97

Brooklyn Nets – Memphis Grizzlies 97-88

Minnesota Timberwolves – Dallas Mavericks 112-106

Houston Rockets – San Antonio Spurs 112-106

Utah Jazz – Phoenix Suns 112-104

Boston Celtics – Milwaukee Bucks 85-92

Δείτε τις καλύτερες φάσεις των αναμετρήσεων της χθεσινής αγωνιστικής:

 

 

Δείτε την εκπληκτική φάση που έστειλε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην κορυφή του top 10:

 

Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται σήμερα με οκτώ αναμετρήσεις:

Denver Nuggets – Toronto Raptors

Indiana Pacers – LA Clippers

Philadelphia 76ers – Detroit Pistons

Golden State Warriors – Sacramento Kings

Charlotte Bobcats – Miami Heat

Minnesota Timberwolves – Oklahoma City Thunder

New Orleans Pelicans – New York Knicks

Portland Trail Blazers – LA Lakers