Print this page

Όταν πετάει ο “Yiannis”! (vids)

Written by  Δεκ 12, 2013

Η χθεσινή βραδιά στο ΝΒΑ είχε πολλές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, όμως, για την Ελλάδα, το ενδιαφέρον μονοπώλησε η εκπληκτική εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος φαίνεται πως τα επόμενα χρόνια θα είναι το σημείο αναφοράς τόσο στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, όσο –γιατί όχι – στην Εθνική Ομάδα.

Οι Milwaukee Bucks αγωνίζονταν χθες με τους φιναλίστ των τελικών San Antonio Spurs, των Τιμ Ντάνκαν, Τόνι Πάρκερ, Μανού Τζινόμπιλι και των άλλων αστέρων και, όπως όλοι περίμεναν, ήταν ένα εύκολο θύμα στις ορέξεις τους. Τα «Σπιρούνια» επικράτησαν εύκολα με 77-109, η βραδιά, όμως, ανήκε στον νεαρό φόργουορντ, ο οποίος εντυπωσίασε με το μεστό παιχνίδι του, δείχνοντας ότι η προ ολίγων ημερών δήλωση του Λάρι Ντρου ότι ανήκει πλέον στο NBA, μόνο τυχαία δεν ήταν. Ο “Yiannis” έκανε ρεκόρ καριέρας με 15 πόντους, 8 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα, 1 κόψιμο και 1 λάθος κερδίζοντας τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής μέχρι σήμερα με 33:12.

Ο ίδιος, παρά τις νέες «πτήσεις» του, εξακολουθεί να πατάει στη γη και να δηλώνει εντυπωσιασμένος για το γεγονός ότι βρέθηκε απέναντι σε μία από τις πιο θρυλικές «τριάδες» στην σύγχρονη ιστορία του NBA.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης: 

 

 

Δείτε τα highlights της καλύτερης –μέχρι την επόμενη – εμφάνισης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στη σεζόν: 

 

 

Δείτε το alley oop κάρφωμα του Αντετοκούνμπο στον αιφνιδιασμό: