Οι «πτήσεις» του Λεμπρόν και η καθιέρωση του Αντετοκούνμπο (vids)

Written by  Δεκ 24, 2013

Με τον Λεμπρόν Τζέιμς να κάνει ένα ακόμα εντυπωσιακό παιχνίδι, οι Πρωταθλητές Miami Heat πήραν μια ακόμα νίκη, αυτή τη φορά απέναντι στους Atlanta Hawks. Πολύ καλές εμφανίσεις από Αντετοκούνμπο και Κουφό.

 

Ο «Βασιλιάς» πέτυχε 38 πόντους, μάζεψε 8 ριμπάουντ, μοίρασε 6 ασίστ και έκανε 2 κλεψίματα στη νίκη των Miami Heat επί των Atlanta Hawks με 121-119 στην παράταση κι ενώ η κανονική διάρκεια έληξε με 111-111. Από τους γηπεδούχους, ο Τζεφ Τιγκ πέτυχε 26 πόντους, με 6 ριμπάουντ, 8 ασίστ και 2 κλεψίματα, ενώ ο Πωλ Μίλσαπ με 25 πόντους και 10 ριμπάουντ δεν κατάφερε να βοηθήσει περισσότερο.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης και ένα από τα καλύτερα highlights από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς:

 

 

 

Δείτε τον Τζεφ Τίγκ να πετυχαίνει ένα εξαιρετικό καλάθι: 

 

 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φαίνεται πως έχει κερδίσει για τα καλά τη φανέλα του βασικού, καθώς ο προπονητής του Λάρι Ντρου τον ξεκίνησε για τέταρτη συνεχόμενη φορά στην αρχική πεντάδα. Ο νεαρός Έλληνας φόργουορντ δεν προδίδει την εμπιστοσύνη που του δείχνουν και για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν πολύ καλός, παρά την ήττα των Milwaukee Bucks με 111-110 στην παράταση από τους Charlotte Bobcats, με το σκορ της κανονικής διάρκειας να είναι το 101-101. Ο “Yiannis” πέτυχε 12 πόντους με 6 ριμπάουντ και 2 ασίστ, σε μία ακόμα πολύ καλή εμφάνισή του. Ο Μπράντον Νάιτ είχε 26 πόντους 8 ριμπάουντ και 14 ασίστ για το Milwaukee, ενώ από τους νικητές ο Αλ Τζέφερσον σκόραρε 26 πόντους και μάζεψε 9 ριμπάουντ.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα:

 

 

Θετική εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Κώστας Κουφός στη νίκη των Memphis Grizzlies επί των Utah Jazz με 94-104. Ο Έλληνας σέντερ ξεκίνησε στη βασική πεντάδα και πέτυχε 10 πόντους με 7 ριμπάουντ, συμβάλλοντας σημαντικά στη νίκη της ομάδας του που είχε πρώτο σκόρερ τον Ράντολφ με 22. Εκτός αγώνα έμεινε ο Νικ Καλάθης. Για τους ηττημένους, οι Τζέφερσον και Μπερκ με 18 πόντους και οι Φέϊβορς και Χέιγουορντ με 16 προσπάθησαν, αλλά δεν κατάφεραν να αποτρέψουν την νέα ήττα της ομάδας τους.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, μία ακόμα νίκη πήραν οι Indiana Pacers, από τους Brooklyn Nets, ενώ οι LA Lakers υπέστησαν μία ακόμα ήττα αυτή τη φορά από τους Phoenix Suns.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Milwaukee BucksCharlotte Bobcats 110-111

Detroit Pistons – Cleveland Cavaliers 115-92

New York Knicks – Orlando Magic 103-98

Indiana Pacers – Brooklyn Nets 103-86

Atlanta Hawks – Miami Heat 119-121

Dallas Mavericks – Houston Rockets 111-104

Utah Jazz – Memphis Grizzlies 94-104

Toronto Raptors – San Antonio Spurs 99-112

Golden State Warriors – Denver Nuggets 89-81

LA Lakers – Phoenix Suns 90-117

New Orleans Pelicans – Sacramento Kings 113-100

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της χθεσινής αγωνιστικής: 

 

 

Απόψε δεν υπάρχει αγωνιστική δράση λόγω της Παραμονής Χριστουγέννων. Το υπερθέαμα συνεχίζεται ανήμερα των Χριστουγέννων με τις εξής αναμετρήσεις:

Chicago Bulls – Brooklyn Nets

Oklahoma City Thunder – New York Knicks

Miami Heat – LA Lakers

Houston Rockets – San Antonio Spurs

LA Clippers – Golden State Warriors

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.