Ο «νόμος» του ΛεΜπρόν και η άνοδος του Κουφού (vids)

Written by  Ιαν 06, 2014

Με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να οδηγεί το ρυθμό του παιχνιδιού, οι Miami Heat επικράτησαν με αντεπίθεση την τελευταία περίοδο των Toronto Raptors και συνέχισαν τις εξαιρετικές εμφανίσεις τους στο ξεκίνημα της χρονιάς. Νέα νίκη για τους Pacers, θετικός στο Ντιτρόιτ ο Κουφός και νίκη για τους Grizzlies.

 

Ο «Βασιλιάς» είχε κέφια για ένα ακόμα βράδυ και με 30 πόντους, 4 ριμπάουντ και 5 ασίστ οδήγησε τους Miami Heat στη νίκη επί των Toronto Raptors με 97-102. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι ως το τέλος, με τους Πρωταθλητές να κάνουν την τελική αντεπίθεση στην τελευταία περίοδο, όταν και εξασφάλισαν τη νίκη. Για τους ηττημένους που είχαν πλουραλισμό στην επίθεση, ο Ντερόζαν με 26 πόντους, 4 ριμπάουντ και 7 ασίστ ήταν αυτός που ξεχώρισε. 

 

 

 

 

Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, οι Indiana Pacers πήραν μία ακόμα νίκη, αυτή τη φορά απέναντι στους Cleveland Cavaliers με 82-78 και παρέμειναν στην πρώτη θέση της Central Division. Το θέαμα ήταν ιδιαίτερα φτωχό και, αν μπορεί κανείς να ξεχωρίσει κάτι είναι η σταθερότητα των Pacers που και φέτος εμφανίζουν ένα αξιοπρόσεκτο σύνολο. Ο Πολ Τζορτζ με 16 πόντους, 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ ήταν ο καλύτερος των νικητών, ενώ ο C.J. Miles είχε 21 πόντους και 6 ριμπάουντ για τους ηττημένους. 

 

 

Μια ανάσα από το double-double έφτασε ο Κώστας Κουφός στην επιβλητική νίκη των Memphis Grizzlies επί των Detroit Pistons με 112-84. Ο Έλληνας σέντερ είχε 8 πόντους και 9 ριμπάουντ για τις «αρκούδες» με τις οποίες ξεχώρισε η παρουσία του Ράντολφ, ο οποίος είχε 16 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ. Περισσότερο χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Νικ Καλάθης, ο οποίος είχε πολύ καλή παρουσία με 2 πόντους και 5 τελικές πάσες, δείχνοντας πως αρχίζει να ανεβαίνει ψυχολογικά έπειτα από τη δύσκολη προσαρμογή του στο μαγικό κόσμο του NBA.   

 

 

 

Αναλυτικά, χθες σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Memphis Grizzlies – Detroit Pistons 112-84

Indiana Pacers – Cleveland Cavaliers 82-78

Toronto Raptors – Miami Heat 97-102

Golden State Warriors – Washington Wizards 112-96

Boston Celtics – Oklahoma City Thunder 96-119

New York Knicks – Dallas Mavericks 92-80

Denver Nuggets – LA Lakers 137-115

 

 

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις:

Minnesota Timberwolves – Philadelphia 76ers

Atlanta Hawks – Brooklyn Nets

Orlando Magic – LA Clippers

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.